Mikus Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) - Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/KrolowaLeokadiaIdolka/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) kenaru Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) typiara daje mi perm muta (bo nie zna komendy) potem nie umie mi dac unmuta pozniej dostaje gaga po 20 minutach bo typiara nie umie komend oraz nie posiada mikrofonu (niby w podaniu jest napisane ze nie ma) ale i tak powinna go miec Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) drv2 Data i godzina zdarzenia: 21.50-22-10 mapa darkwoods i snowshpdr Dowody: domko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 (edytowane) 1 muta dałam Ci z !admin i coś się zbugowało i dało tobie perma, na następnej mapie coś się od bugowało dostałeś unmute wiec gdy wpisywałam tobie muta za nadużywanie mikrofonu na 60min (bo puszczałeś muzykę chyba cypisa i się śmiałeś do mikrofonu) wyszedłeś z serwera. Potraktowałam to jako ucieczka przed mutem dlatego kara razy x2. A co do gaga to mi się nie wyświetlało co piszesz na chacie bo mam Cię zablokowanego na steam. Później Włączyła mikrofon bex gdzie było słychać Ciebie wyzywającego mnie postanowiłam, że dam jej muta też za nadużywanie na 60minut. A co do mikrofonu polecam czytać ze zrozumieniem. §5.1. Aplikant musi przegrać na Serwerze minimum 24 godziny lub mieć co najmniej 40 postów na Forum. §5.2. Aplikant ma obowiązek posiadać mikrofon.§5.3. Jeśli na tym stanowisku jest mniej niż 5 osób, można pominąć powyższe wymagania. Nadużywanie mikrofonu - Mut od 30 minut do 6 godzin. Uciekanie przed banem - Czas bana x2 Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia) Giga pozdro Edytowane 10 Listopada 2021 przez Kenaru Poprawka i dodanie ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Nie otrzymałeś perma, lecz sesje = Po Końcu mapy dostajesz unmute. Gaga nadał ci 2 admin, i admin nie musi posiadać mikrofonu gdy jest, poniżej 5 adminów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi