Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga pdzr

Udostępnij

Mikus

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) -

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/KrolowaLeokadiaIdolka/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) kenaru
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) typiara daje mi perm muta (bo nie zna komendy) potem nie umie mi dac unmuta pozniej dostaje gaga po 20 minutach bo typiara nie umie komend oraz nie posiada mikrofonu (niby w podaniu jest napisane ze nie ma) ale i tak powinna go miec
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) drv2

Data i godzina zdarzenia: 21.50-22-10 mapa darkwoods i  snowshpdr
Dowody: domko

1 muta dałam Ci z !admin i coś się zbugowało i dało tobie perma, na następnej mapie coś się od bugowało dostałeś unmute wiec gdy wpisywałam tobie muta za nadużywanie mikrofonu na 60min (bo puszczałeś muzykę chyba cypisa i się śmiałeś do mikrofonu) wyszedłeś z serwera. Potraktowałam to jako ucieczka przed mutem dlatego kara razy x2. A co do gaga to mi się nie wyświetlało co piszesz na chacie bo mam Cię zablokowanego na steam. Później Włączyła mikrofon bex gdzie było słychać Ciebie wyzywającego mnie postanowiłam, że dam jej muta też za nadużywanie na 60minut. A co do mikrofonu polecam czytać ze zrozumieniem. 

§5.1. Aplikant musi przegrać na Serwerze minimum 24 godziny lub mieć co najmniej 40 postów na Forum.
§5.2. Aplikant ma obowiązek posiadać mikrofon.
§5.3. Jeśli na tym stanowisku jest mniej niż 5 osób, można pominąć powyższe wymagania.

Nadużywanie mikrofonu - Mut od 30 minut do 6 godzin.

Uciekanie przed banem - Czas bana x2

Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia)

image.png.5515d6ca9c650e6294c1a31cca0a8121.png

Giga pozdro B)

Edytowane przez Kenaru
Poprawka i dodanie ss

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności