raven Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Ceny modeli na serwerze są opisane jednostką "c" od "credits" zamiast "fajek", które są obecne na serwerze, a więc proponuję to poprawić, aby zakończyły się niepotrzebne pytania od nowych graczy w stylu: "co oznacza to c po liczbie w modelach?". Na przykład: Obecnie: Gunslinger - 20000c Po zmianie: Gunslinger - 20,000 fajek. Również proponuję dodać przecinki w tysiącach, aby można było się połapać na pierwszy rzut oka ile kosztuje dany model, bo zauważyłem, że niektórzy mieli z tym problem. Na przykład: Gunslinger - 20,000 fajek. Piszę to w sprawach serwera, ponieważ powinno być to raczej od początku (tak samo jak z tą mocą umiejętności zamiast % speeda w gangach, ale cii ). Mam nadzieję, że będzie poprawione. PS. Można nie dodawać tego drugiego, bo pewnie będzie dużo roboty z tym, a i tak nie jest to coś niezbędnego, tylko by lepiej wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 TAK. 1 To nie jest propozycja, spam. Przez raven, 15 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 (edytowane) Ciężko jest policzyć zera w cenie? To nie są liczby typu 10000000000000000, więc czy jest jakiś sens wprowadzania tego? Jestem tylko za zmianą "c" na "fajek". Edytowane 15 Marca 2019 przez 「Deshayiere」 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 16 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 W zasadzie c może być skrótem od cigarettes. W każdym razie zamieniłem c na fajki. Co do przecinków, to wydaje mi się, że może być to mylące. Może po prostu spacja przed trzema ostatnimi zerami? np. 20 000, 100 000 itd. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) W sumie po przejrzeniu tego teraz, myślę, że może zostać jak jest obecnie. Ceny modeli i tak nie przekraczają 100k, więc nie jest to tak wymagane. Edytowane 24 Marca 2019 przez raveN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 16 Listopada 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Kosz Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi