MroKu Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Nick : mroku Nick oskarzonego : hemoglobina Powód : dostałem muta na 120 minut za to ze powiedziałem cytuje " co ja jestem twój stary " i nie rozumiem gdzie ja go tu obraziłem godzina : 20.55 serwer: jb mapa: jb_brixx_v1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Gracz poczuł się urażony a ty jesteś znany z obrażania graczy oraz ich rodziców więc postanowiłem dać tobie mute'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 (edytowane) byłem przy tym i gracz powiedział że poczuł sie urażony. Edytowane 15 Marca 2019 przez ♛ KopuS ♛#Słodko<3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 to nie ma roznicy czy rozumiesz czy nie poczulem sie obrazony, wiec nalezycie dostales bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (demo 19:50) Mroku: "co ja jestem Twój stary?" @MroKu™ | cs.money #noform mówiąc takie słowa wykazujesz się brakiem szacunku do innych osób. możesz dostać mute'a za takie słowa. @ Hemoglobina- proszę Cię o niższe kary za takie sytuacje odrzucam skargę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi