marchewax Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 (edytowane) Nick:Marchewa Nick admina:stanek Długość bana:Perm Data i godzina:Okolo 20:15 26.10.2021 Serwer: Only mirage Powód bana:Czitujesz Mapa:Mirage STEAMID: STEAM_1:1:444356945 Witam. Odwołuję się do unbana, niestety na serwer wszedlem na jakies maksymalnie 7 minut, i dostałem bana. Troszkę słabe zachowanie, aby obstawiać, że od razu cheatuje. W CS:GO łącznie mam ponad 3k godzin (na koncie które dostało bana 2.7k). Nie sądze aby admin, który mnie zbanował miał jakiekolwiek podstawy aby to zrobić. Dowody załączam w linku. https://www.youtube.com/watch?v=YkEADF6oH1c Edytowane 26 Października 2021 przez marchewax Zapomnialem dodac daty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawn Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Po sprawdzeniu demka gracz miał kilka razy szczęście trafiając głowę w biegu oprócz tego cała reszta akcji normalna. Gracz grał czysto. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Gracz został już przeze mnie odbanowany.@ Moderator / @ Początkujący Moderatordo zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi