KLIMAA Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Klima#niemily Nick admina:(od którego dostałeś bana) Sugar Daddy Długość bana:(Czas bana) Permamentny Data i godzina:(dostania bana) 2021-10-14 14:40 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Onlymirage Powód bana:(podany przez admina) Czitujesz ( poniewaz udalo mi sie 4/5 razy pod rzad bh zrobic i perm ) Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) Mirage 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawn Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Ogólnie było dużo zgłoszeń to wbiłem na serwer .Patrzę a ty biegasz nic nie sprawdzasz i w niektórych akcjach celujesz przez ścianę. Są demka można zobaczyć i ban nie jest za bh jak napisałeś wyżej. Tyle ode mnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLIMAA Opublikowano 14 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 34 minuty temu, Smerf_ napisał: Ogólnie było dużo zgłoszeń to wbiłem na serwer .Patrzę a ty biegasz nic nie sprawdzasz i w niektórych akcjach celujesz przez ścianę. Są demka można zobaczyć i ban nie jest za bh jak napisałeś wyżej. Tyle ode mnie. Nic nie sprawdzam bo na pale gram aktywność tylko chciałem nabić wiec nic nie sprawdzam i nie celowałem jak już w siane tylko mam 1 słuchawkę zepsuta i musze sobie jakoś radzić w inny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) demko wczesniej: 01:00 Gracz uciekał z pałaców kilma biegnie z kosą za nim jakby wiedzial ze nikogo wiecej nie było w pałacach 01:24 klima celuje głowe przez sciane graczowi w jungli 02:45 klima dziwnie przeciągną celownik na gracza który był na a 10:28 klima strzela idealnie na wychylenie gracza w laderze 14:43 po raz kolejny klima biegnie z kosą przez pałace 15:56 klima celuje tam gdzie gracz sie wychyla za boxami Później wywaliło mi demko Edytowane 14 Października 2021 przez TomSoneK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLIMAA Opublikowano 14 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) Tomsonek jeżeli ma się info to się wie większość iż u góry napisałem ze na pale grałem by aktywność wbić wiec po co miałem z jakaś bronią iść na shifcie najwyżej zginę lub zabije I w jakim sensie dziwnie ? da się dziwnie celownik przeciągać poza tym gdybym nawet grał na odpale to bym wiedział wszystko i bym nie ginął ;/ + Dlaczego miałbym cheatowac z 2 adminami oraz kupiona ranga na innym trybie ? bez sensu trochę pomyśleć trzeba 2 godziny temu, Smerf_ napisał: Ogólnie było dużo zgłoszeń to wbiłem na serwer .Patrzę a ty biegasz nic nie sprawdzasz i w niektórych akcjach celujesz przez ścianę. Są demka można zobaczyć i ban nie jest za bh jak napisałeś wyżej. Tyle ode mnie. Dużo zgłoszeń było ? z tego co widziałem na forum było 1 zgłoszenie na mnie także jak dużo ? Oraz antycheat dalby mi perma jakbym miał cheaty. Edytowane 14 Października 2021 przez KLIMAA 1 Łączę 3 posty w 1 Nie spamuj, jeśli można napisać wszystko w jednym poście. Przez RuteK, 14 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) Godzinę temu, TomSoneK napisał: 01:00 Gracz uciekał z pałaców kilma biegnie z kosą za nim jakby wiedzial ze nikogo wiecej nie było w pałacach 14:43 po raz kolejny klima biegnie z kosą przez pałace dodam ze kilka rund pozniej jak tt postanowilo pojsc we 2 do palacu juz nie rushowal aim lock zacial sie na typku w jungli perfect picki jak to na ladder i ta sytuacja na a @ Moderator brak ub /wh @ TomSoneK dzieki za rozpiske Edytowane 14 Października 2021 przez kingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi