Australia Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Siemka 👋 Jest to post w którym będę wrzucał, co mam na sprzedaż i inne! Zawsze lepiej kupić od kogoś niż dać zarobić Gabenowi 😅 Gwarantuje szybki i bezpieczny deal! Kontakt: Spoiler Facebook: facebook.com/mateusz.wrzaskowski.3/ Steam: steamcommunity.com/id/australiaaa/ Discord: Australia#8321 Forum: forum.arenaskilla.pl/profile/7744-australia/ Najszybciej odpowiadam na Facebooku (messengerze). 💵 Kupię wasze skiny, płacę do 62% ceny rynkowej lub 58% za skiny z StatTrackiem. Płacę tylko przelew / blik, a także za pośrednictwem Allegro (-8%). Tylko skiny w przedziale cenowym 10-100 złotych!💵 Sprzedaje wszystkie moje skiny, jeśli chcesz któryś z nich kupić skontaktuj się ze mną. Przyjmuję płatności blikiem, przelewem, PaySafeCard (+5%), Allegro (+8%).💵 W grę wchodzi także wymiana, ale tylko z OVP dla mnie. W komentarzach będę wrzucał, co mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 9 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 (edytowane) Nóż nomada (★) | Miejski zamaskowany Zewnętrze: po testach bojowych Float: 0.290 Cena rynku / moja: 325zł / 234zł Spoiler AK-47 | Asiimov Zewnętrze: lekkie zużycie Float: 0.109 Cena rynku / moja: 165zł / 119zł Spoiler AWP | Neo-noir Zewnętrze: prosto z fabryki Float: 0.069 Cena rynku / moja: 154zł / 111zł Spoiler Glock-18 | Królowa nabojów Zewnętrze: po ciężkich walkach Float: 0.455 Cena rynku / moja: 24zł / 17,5zł Spoiler MP9 | Hydra Zewnętrze: lekkie zużycie Float: 0.112 Cena moja / rynku: 21zł / 15 zł Spoiler P250 | Daj pyska Zewnętrze: lekkie zużycie Float: 0.134 Cena rynku / moja: 20zł / 14,5zł Spoiler USP-S | Potworne połączenie Zewnętrze: po testach bojowych Float: 0.186 Cena rynku / moja: 15,5zł / 11zł Spoiler Edytowane 9 Października 2021 przez Australia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Potrzebujesz może BUFF balance? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi