mrblack Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Propozycja to: Podpunkt w regulaminie Treść: Podpunkt w regulaminie Jb który by zakazywał ct jak i tt kampienia na portal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 24 minuty temu, mrblack napisał: Propozycja to: Podpunkt w regulaminie Treść: Podpunkt w regulaminie Jb który by zakazywał ct jak i tt kampienia na portal No i co bedziesz slayowal za to, że typ sie wcelowal 5sek w to miejsce? Na NIE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Jestem na tak, ponieważ skróciło to by oczekiwanie na następną rundę. Raven zbyt pochopnie pomyślałeś, zmień zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Nie bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Yyyyy nieeeeee! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 33 minuty temu, §Punio§ napisał: Raven zbyt pochopnie pomyślałeś, zmień zdanie. ??? Kazdy ma prawo do wlasnego zdania. A co do propki to jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieseł Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Na nie po co to będziesz miał afka stojisz 5 sekund przed portalem i slay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Niee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Jak inni na nie to ja. JESTEM NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 16 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Propozycja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi