#$Monster$# Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) - Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/Piotrek101/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) piotrek Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) dal mi ct bana na 12h za niby 3 spec fk gdzie zabilem 3 osoby bo bylo polecenie (poz.buntu na srodku celi) wedlug mnie nie byl to srodek wiec zabilem 3. + do tego faworyzacja kolegi gdy janek wbil se do ct i po zrespieniu sie zabil 2 admin nawet nie zareagował pomimo tego ze na u@ mu to napisalem Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: 16:50 12-09-2021 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) mapa z 16:50 +sb ctban 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Tu akurat mój błąd . Bo myślałem , że dałem ci na 3 h. I szczerze nie rozumiałem o co ci chodzi z tym na 12 h , bo jak sie denerwujesz to za szybko mówisz. A co do faworki to nie widziałem tego to nie mogę tego egzekwować. UBt prosiłbym o poprawienie CTBana z 12h na 3h, bo gracz zamiast powiedzieć o co chodzi to się spłakał i uciekł ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 12 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 wpisując bana piszesz czas wiec skoro wpisałes 720 zamiast 180 to niezły misclick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Ale nie muszę banować przez sm_ctban , mam przecież menu od tego ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 ctban`a mogło nie być, wystarczyło dać zabawę, bądź zrespić dane osoby, natomiast słuszny piotrek nie zareagował na 2 zabójstwa janka po zrespieniu janek - bugowanie ct - 45 ctban@ SebOwieczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 CTban był troche kijowy, ale słuszny. Piotrek sie pomylił z długością lecz od razu do mnie napisał i chciał naprawić swój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi