AppleJack Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Nick: AppleJack Nick oskarżonego: drkitto Opis sytuacji: Admin dał mi slaya bo nie chciałem pokazać deagla na One in the chamber Serwer: JB Mapa: jb_kucukisyan godzina ok. 15:51 Dowody: Demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro- Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Teraz chyba sobie robisz jaja. Patrzyłem na ciebie jak wchodzisz w tego deagla po czym ktoś powiedział "AppleJack zbagowa..." powiedziałem żebyś pokazał deagla bo wiedziałem że masz zbugowanego, po czym ty kiwnąłeś głową że nie. Dlaczego? Bo miałeś zbugowanego to slaynąłem :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Wszystko wyjdzie na demku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro- Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 @Kostek tak samo jak ja widzial jak wchodzisz w deagla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Xd apyldzak walczysz że mną w gr po czym perfidnie wchodzisz w deagla I uciekasz jak adm drk prosi Cię o wyjecie deagla. Po czym dostajesz słusznego slaya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Albo ja wyłączyłem se słuchawki i nie słyszałem że wszedłem albo to wy ślepi jesteście. Jeszcze nie wiem 1 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 1. ApplaJack nie wszedł w deagla. 2. Jak nie masz pewności nie możesz dawać slaya nawet jak ci nie pokazał deagla. Czyli ten slay był bezpodstawny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) Admin dostaje ostrzeżenie. drk, skoro gracz nie chce pokazać deagle'a to nie slay'uj, jak będzie chciał zabić kogoś tym deaglem to się na niego patrz i na pewno go wyjmie. Ale jeśli nie będzie chciał pokazać, a okaże się że miał zbugowanego to daj nawet bana na 30 minut. Skarga została przyjęta. Edytowane 12 Marca 2019 przez tos1ek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi