Jasiok Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) ★Jasiok★Wiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Często, kiedy wchodzę popołudniu na serwer nie ma adminów i czasami panuje harmider na serwerze a nikt z tym nic nie zrobi. Uważam, że jestem dobrym kandydatem, bo mam dobrą aktywność, znam dobrze regulamin czasami może go złamałem ale teraz raczej już nie złamię. Podanie nie wiem już, które ale załóżmy, że 3 bo wcześniej podania oceniał SchMidT, a teraz ocenia Seb0wieczkaDoświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Admin Drv1 i Admin OM na innej serwerowniJak długo gram w CS:GO?: 3 lata.W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od 7:30 do 16:00Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[EASY] ★Jasiok★/137.74.7.15:30050/Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4,5/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199065162181Mikrofon: (Tak/Nie) posiadam. Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) posiadam.Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak. Edytowane 9 Września 2021 przez Jasiok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 (edytowane) Na nie Dostałeś dwa muty przez ostatnie 3 dni gdzie jeden jest z powodem "spokojnie" co oznacza ze pewnie nie umiesz nad sobą zapanować. Edytowane 9 Września 2021 przez TomSoneK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 sorry na nie. -mental -dużo adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 9 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 11 minut temu, TomSoneK napisał: Na nie Dostałeś dwa muty przez ostatnie 3 dni gdzie jeden jest z powodem "spokojnie" co oznacza ze pewnie nie umiesz nad sobą zapanować. Dostałem muta od djpika ale nie ja miałem go dostać nawet pisze odbanowano + dostałem muta od niklausa za to, że zapytałem się go o co chodzi w drv2 xD 2 Nie wypowiadaj się pod swoim podaniem, spam. Przez bartaz, 9 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 nie sam na tsie mi mowiles ze idziesz do 8klasy wiec masz 13lat/14 metal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 na nie mental Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 nie xd zachowanie nie umiesz sie ogarnąć czasami, to nie czas ani miejsce na podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Nie. Ctrl c ctrl v Zachowanie do tej pory się nie zmieniło Lubię Cię, ale trzeba obiektywnie patrzeć na rozwój sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 mordo sorki ale dalej nie brak poprawy w zachowaniu, gdy sie starasz o admina przydalo by sie zachowywac jako tako + propozycja dodania cie na black list serwerea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Sory ale na nie, widać ze się starasz ale za często zdarza ci się zapomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Na nie -mental kidos -zachowanie -podanie nie zachęca w żadnym stopniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi