Nitrek Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) Propozycja to: Nowe modele. Treść: Chciałbym zaproponować nowe modele dla serwera [JB], gdzie link znajdziecie poniżej: 1. Ada Wong (Cena 30,000) Link do modelu: https://gamebanana.com/skins/133420 2. Yoshino (Cena 35,000) Link do modelu: https://gamebanana.com/skins/161573 Proszę o rozpatrzenie tych modeli ponieważ są ładne. Edytowane 12 Marca 2019 przez raveN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Linki nie działają ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 O,kurde ale zawsze mozna skopiowac i wkleić w neta i wejdzie ten model co podałem up. Chciałbym jeszcze żebyście zaopatrzyli ten model 3 Banan Joe -link do modelu <https://gamebanana.com/skins/144166> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Spoko bo na telefonie nie działa Jestem na tak tylko za Yoshino, Ada wong mi sie nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) Ada Wong Yoshino pierwszy skin jest OK, można go dodać (a co do drugiego to nie wiem czy nie będzie miał problemu z hitboxami/ rękoma) BANAN JOE ma słabe hitboxy z tego co słyszałem Edytowane 12 Marca 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Ada Wong - na TAK! Yoshino - na TAK! Banan Joe - na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 1. Na TAK 2. Na nie, nie ma rąk i wyglądają tak jak rączki lary croft... 3. Podobno ma (hitboxy) na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 1 Nie 2 Tak 3 Tak samo jak SK4NER Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 40 minut temu, Kostek napisał: 1. Na TAK 2. Na nie, nie ma rąk i wyglądają tak jak rączki lary croft... 3. Podobno ma (hitboxy) na NIE Yoshino ma rączki i to jest postać z animy w dodatku bardzo ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) 1. Nie. (Ada Wong) 2. Absolutnie nie. (Yoshino) 3. Niestety nie. (Banan) Model Yoshino jest według mnie okropny, a banan mimo ładnego wyglądu ma słabo zrobione hitboxy. Ada Wong można ewentualnie dodać, ale wątpię, że ktokolwiek będzie używał tego modelu i będzie tak samo jak z modelem Zoe. Edytowane 12 Marca 2019 przez raveN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 4 minuty temu, raveN napisał: 1. Tak. 2. Absolutnie nie. 3. Niestety nie. @raven aleale ada wong tak? Czy yoshino a jesli dales nie na yoshino to czemu? Przecież to jest piękna anima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 3 godziny temu, SK4N3R napisał: Ada Wong Yoshino pierwszy skin jest OK, można go dodać (a co do drugiego to nie wiem czy nie będzie miał problemu z hitboxami/ rękoma) BANAN JOE ma słabe hitboxy z tego co słyszałem SK3N4R co do yoshino to jest na hns i nic sie nie dzieje wiec mysle ze jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 1.Tak 2.Na nie, będzie go widać przez ściany tak jak Hatsune miku sea. 2.Na nie, zbugowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) 1. Tak 2. Nie, brzydki, nie ma rak 3. Nie, hitboxy Edytowane 12 Marca 2019 przez Weariful Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 1 godzinę temu, Weariful napisał: 1. Tak 2. Nie, brzydki, nie ma rak 3. Nie, hitboxy Yoshino brzydka? Chyba chciałeś napisać piękna i ma rączki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 1 minutę temu, [Kubuś <3] ☾☜☯☞☽ napisał: Yoshino brzydka? Chyba chciałeś napisać piękna i ma rączki To tylko moje zdanie, nawet jeśli ma raczki to i tak jest brzydka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 1. na NIE 2,na TAK 3.na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Wszystko na Nie. Mega brzydkie modele. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 kolejny anime shit NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 1.TAK 2.NIE 3.NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Wszystkie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi