Studziak Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) Nick:Prawnik Studziak Nick oskarżonego:MajsTerekLive Serwer: JB Opis sytuacji: wchodzę na serwer i mówię do majsterka żeby wyszdł z ct, bo już widziałem jak prowadzi, a dalsza część to potwierdza. Gracz majsterek nie chciał wyjść z ct. następne 2 rundy gracz nie wziął wardena wydał polecenia i otworzył cele, ja powiedziałem że mamy FD bo nie miał wardena. Po mojej uwadze bierze wardena i wydaje polecenia a ja mu mówie że teraz ci to nic nie da. Zabiłem go. Mianeły kolejne 2 rundy gracz Majsterek nie wydaje poleceń przez 1min to ja mu mówie że mamy FD on się ze mną kłucił że możemy być w celach. Gracz nie otwierając celi wydaje polecenia i nie odlicza, bo z tego co ja słyszałem to ktoś mu powiedział że nie musi odliczać no to mija kolejna minuta gracz dalej nie otwiera celi, ale podchodzi do mojej celi i ja mu mówię że jeśli mnie zabije to będzie miał FK, a on do mnie że i tak mu nic nie zrobię i mnie zabija, po czym otwiera cele po 3 minutach i mówi że mamy FD. Skarga nie jest o 1FK tylko o to, że typ nie ogarnia co robi, a i jeszcze jak @ mrblackwszedł na serwer to gracz od razu uciekł Serwer: JB Dowody:Demko mapa ba_jail_soar_b5 ok. godziny 11:05 Edytowane 12 Marca 2019 przez Studziak dodatkowa informacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Potwierdzam chociaż przy tym nie byłem lecz widziałem jak on prowadzi inaczej totalna żenada. Należy się temu graczowi ct ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 5:11 1 FK (była jedna osoba, co miała FD, majsterek zabił ją w pewnym momencie) 9:17 1 FK (majsterek nie powtórzył poleceń, mimo że był o to poproszony) 9:20 1 FK j/w 20:12 1 FK (majsterek nie odliczył do końca) 20:46-21:46 majsterek nie wydał poleceń, później przetrzymywał więźniów kilkadziesiąt sekund 22:28 studziak obraża majsterka 23:30 majsterek obraża studziaka 23:37 majsterek celowo zabija studziaka 23:40 studziak obraża majsterka 25:14 trampek podpowiada Podsumowując: MajsTerekLive - CT ban na 540 minut za FK oraz nie ogarnianie w prowadzeniu (kara byłaby niższa, gdybym sam nie widział jak prowadzisz); dodatkowo mute na 60 minut za obrazę Prawnik Studziak - mute na 120 minut za obraze Trampek - mute na 30 minut za podpowiadanie Do ukarania; skarga przyjęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi