Skocz do zawartości

[Przyjęta]skarga

Udostępnij

Studziak

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Prawnik Studziak
Nick oskarżonego:MajsTerekLive

Serwer: JB
Opis sytuacji: wchodzę na serwer i mówię do majsterka żeby wyszdł z ct, bo już widziałem jak prowadzi, a dalsza część to potwierdza. Gracz majsterek nie chciał wyjść z ct. następne 2 rundy gracz nie wziął wardena wydał polecenia i otworzył cele, ja powiedziałem że mamy FD bo nie miał wardena. Po mojej uwadze bierze wardena i wydaje polecenia a ja mu mówie że teraz ci to nic nie da. Zabiłem go. Mianeły kolejne 2 rundy gracz Majsterek nie wydaje poleceń przez 1min to ja mu mówie że mamy FD on się ze mną kłucił że możemy być w celach. Gracz nie otwierając celi wydaje polecenia i nie odlicza, bo z tego co ja słyszałem to ktoś mu powiedział że nie musi odliczać no to mija kolejna minuta gracz dalej nie otwiera celi, ale podchodzi do mojej celi i ja mu mówię że jeśli mnie zabije to będzie miał FK, a on do mnie że i tak mu nic nie zrobię i mnie zabija, po czym otwiera cele po 3 minutach i mówi że mamy FD. Skarga nie jest o 1FK tylko o  to, że typ nie ogarnia co robi, a i jeszcze jak @ mrblackwszedł na serwer to gracz od razu uciekł 

Serwer: JB
Dowody:Demko mapa ba_jail_soar_b5 ok. godziny 11:05 

Edytowane przez Studziak
dodatkowa informacja

5:11 1 FK (była jedna osoba, co miała FD, majsterek zabił ją w pewnym momencie)
9:17 1 FK (majsterek nie powtórzył poleceń, mimo że był o to poproszony)
9:20 1 FK j/w
20:12 1 FK (majsterek nie odliczył do końca)
20:46-21:46 majsterek nie wydał poleceń, później przetrzymywał więźniów kilkadziesiąt sekund
22:28 studziak obraża majsterka
23:30 majsterek obraża studziaka
23:37 majsterek celowo zabija studziaka
23:40 studziak obraża majsterka
25:14 trampek podpowiada

Podsumowując:
MajsTerekLive - CT ban na 540 minut za FK oraz nie ogarnianie w prowadzeniu (kara byłaby niższa, gdybym sam nie widział jak prowadzisz); dodatkowo mute na 60 minut za obrazę
Prawnik Studziak - mute na 120 minut za obraze
Trampek - mute na 30 minut za podpowiadanie

Do ukarania; skarga przyjęta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności