wwawdwdadwdadww Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 (edytowane) No to generalnie zaczęło się od tego, że mówię do mojego kolegi, żebyśmy sobie pograli w jb i on ma to, że okej. Wpisałem w wyszukiwarkę serwerów jb i wziąłem kliknąłem w pierwszy lepszy serwer z dużą ilościom graczy, którym okazał się wasz serwer. Od momentu wbicia na serwer nie mal wszystko mi się przypomniało o jb, ponieważ kiedyś, dawno temu ja i mój kolega mieliśmy podobny serwer jb na którym ochoczo spędzaliśmy czas. Rozegrałem kilka rund i stwierdziłem, że zostanę na tym serwerze na dłużej. Napisałem do pewnego pana o nicku @ SK4N3R o pomoc przy kupnie svipa, ponieważ już w pierwszy dzień grania na tym serwerze bardzo mi się spodobało. @ SK4N3Roczywiście mi pomógł za co jestem mu wdzięczny ?. Na tej serwerowni jestem już od miesiąca i znam się z większością graczy na Arenieskilla, mogę jeszcze tylko dodać, że nie spotkałem się z lepsza serwerownią, oraz na pewno szybko was nie opuszczę ?. Edytowane 11 Marca 2019 przez Weariful 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 1 minutę temu, Weariful napisał: pierwszy lepszy serwer z dużom ilościom graczy, dużą nie dużom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 3 minuty temu, Weariful napisał: Na tej serwerowni 3 minuty temu, Weariful napisał: z lepsza serwerownią Siecią serwerów* Ale generalnie to dobra opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 1 minutę temu, Hemoglobina napisał: dużą nie dużom Poprawione, mam dysortografie, także przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Ciekawa opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Czepiacie się szczegółów mordziate, dobrze gada chłopak for you @Weariful Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Dobra opinia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regos Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 no to dobrze, że dobrze, że dobrze się gra, że dobrze czujesz, że dobry serwer, że na dobrym polu stoisz, niech będzie dobrze tak dalej i będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Dobra opinia a raczej historia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Nawet nawet ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Spoko spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi