RUMUN_Andrzej Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Propozycja to: zmiana/ modyfikacja punktu w taryfikatorze kar Treść: Chcialbym zaproponowac zmiane punktu w taryfikatorze kar (Zakaz ujawniania danych osobowych innych graczy. - Ban na dzień). Wedlug mnie ta kara powinna byc wieksza bo takie informacje sa bardzo prywatne, jezeli taka informacja wyjdzie w internet to moze znaczyc ze dana odoba by dostawala: prank call, dostawy pizzy, policje pod drzwiami, i wjecej. Oczywiscie tego nie chcemy i napewno czesto to sie nie zdarza ale nadal kara powinna byc stanowczo wieksza. Proponuje zeby kara byla - Ban na dwa tygodnie/ perm 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 24h wystarczy, jestem na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Dobra propozycja Nat TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Nie no bez przesady z tym permem. Ban 1-7 dni za to i tyle. Można powiedzieć, że po części jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Ja bym dał max. 5 dni. Powiedzmy, że TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 jestem takiego samego zdania co @ raveN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 max tydzien, czesciowo na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 28 minut temu, RUMUN Andrzej napisał: Proponuje zeby kara byla - Ban na dwa tygodnie/ perm moze jednak poprawie sie i powiem ze - Ban na 1 tydzien, jesli sytuacja sie powtorzy to perm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Grałem kiedyś na serwerze gdzie za takie przestępstwo dawali bana na 3 miesiące. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 (edytowane) Kara powinna być dłuższa, ale nie przesadzajmy. Max 7 dni. Po części tak Edytowane 11 Marca 2019 przez 「Deshayiere」 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Max do 2 tygodni. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Powinno być 1-2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 na tak z 1-2 tygodnie jak sytuacja sie powtarza ban 3 miesiące albo perm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 maksymalnie @ Siedem dni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regos Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 a może od razu wywóz na syberie? ;d Jestem pewien na 99,86%, że tutaj nie ma takich patoli skłonnych do takich rzeczy jak i posiadających takie dane. w szumie jestem na nie, tym bardziej na tego perma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblack Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Do 3 dni może być na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeZoLeG152 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 max 7 dni na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shun Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Ja bym dal 3-5 dni, na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 do 2 dni max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 niee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Max 2 dni TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Max do tygodnia. Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 @ Siedem dni by wystarczylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi