Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Propozycja Modele

Udostępnij

Archie

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: Modele JB
Treść: W tej propozycji chciałbym skupić się szczególnie na modelach na serwerze, zaznaczę też że nie które modele które są obecnie na serwerze towarzyszą nam prawie od początku powstania serwerowni
i chciałbym prosić o dodanie jakiś doprecyzowanych modeli których dwa tygodnie później nie trzeba będzie usuwać z powodu błędów przykład modelu to Vagna Summer na który na pewno parę graczy zwróciło uwagę chciało nim zagrać i w zamian otrzymują skina gdzie po założeniu tej epickiej skórki otrzymujemy wiadomość od innych graczy/administratorów, że mamy ją zdjąć i nie grać nią. Oczywiście, że otrzymujemy zwrot w tym wypadku czterdziestu tysięcy fajek. Nawiążę również do skarg graczy i nie tylko, że ilość modeli jest ograniczona. Niektóre modele nie mają zrobionych poprawnie tekstur i przez to ludzie po kupnie sprzedają je z niezadowoleniem. Co nie powinno mieć miejsca, niektóre postacie nie mają rąk albo pikselowe ręce, dzięki czemu postacie się bardzo szybko nudzą. Ja sam gdy wybierałem swój model, zastanawiałem się parę razy lecz zdarzyło się kupić taki co ma coś w sobie co dla mnie nie pasuje, i musiałem sprzedawać za połowę ceny. Miłego Dnia/Wieczorku

W większości modele brane są z gamebanana wiec jak masz jakieś lepsze to możesz podesłać (albo zrobić). 

Bardzo rzadko spotkałem się z tym, żeby ludzie zwracali modele z niezadowolenia, raczej dlatego jak im fajek brakuje na betowanie. Poza tym jest masa fajnych modeli, ghostface, anime babki, ogóry misie.

Wszystkie modele to dzieło społeczności, wiec jak społeczność nie stworzy fajnych modeli to modeli nie będzie.

z reszta czy modeli jest za mało? Jest jakieś 30 a to dość sporo

Edytowane przez Australia
  • Lubię to! 1

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony

Propozycja jest zbyt ogólna. My nie tworzymy modeli, więc nie jesteśmy w stanie ich naprawić.

Nowe modele są dodawane na próbę, gdzie testerami jesteście Wy; może nie najlepsze rozwiązanie z punktu widzenia gracza, ale na pewno najskuteczniejsze. Im więcej osób testuje dany model, tym większa szansa na znalezienie problemów.

W rezultacie jeżeli takie się pojawią, to prędzej, czy później model jest usuwany, a kredyty zwracane.

Także jeżeli występują znaczne nieprawidłowości w działaniu danego modelu, to wystarczy zgłosić to na forum. Wówczas po usunięciu modelu zostanie zwrócona pełna suma kredytów.

PS

W celu zaproponowania nowych modeli należy napisać oddzielny temat.

Sprawa została wyjaśniona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności