Moderator xdar1uNqq Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Propozycja to: dodatnie punktu w regulaminie jb Treść: Ogólnie to proponuje, żeby dodać punkt, że komendy /abh można użyć tylko podczas jakiejś zabawy, bo ludzie tego nadużywają. tbh od australli: "Wyłączenie bunnychopa ustawia m. in. sv_airaccelerate na 150 (domyślnie 1000) co utrudnia poruszanie sie po mapie" także chyba nie rozwiązane ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 yes, propozycja tresci ws. bhopa "Komendy !abh można używać podczas zabawy związanej z Auto BH." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Na tak, Trzeba będzie również dodać odpowiedni podpunkt w taryfikatorze banów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Jak mi dacie rozpiske zabaw, na których by było można, to mogę to zrobić w pluginie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 7 minut temu, xBonio napisał: Jak mi dacie rozpiske zabaw, na których by było można, to mogę to zrobić w pluginie. Ogólnie chodziło mi o zabawy, które warden robi na mapie, ale Twój pomysł też ma potencjał. Zabawy, na których BHop ma sens; - KD; - Duckhunt; - Knife fighty; -catch and freeze; -oitc; -noscope, -ffa, -cowboy, -tp war, -wojny duchów Proponuję, żeby jakiś CT mógł to odpalać, w sensie, żeby było tylko po komendzie, a nie od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Propozycje mozna w sumie na all zabawy dac, ale lepiej bylo by zrobic glosowanie ktore nizej zaproponowalem ale zabawy typu oitc i ffa by nie sprawdzaly sie ale coz Na zabawach z grawitacją usunąłbym grawitke, a dodal na tych zabawach rozpedzanie sie, poniewaz gracze by wykorzystywali to w sposob taki ze na duckhuntach nie daloby sie trafic kurczakow wiec duck hunt srednio 12 godzin temu, xdar1uNqq napisał: -oitc; myślę, ze to sie srednio by sprawdzilo :v jezeli chodzi o wlaczanie i wylaczanie tej komendy przez trolli to zawsze mozna nadac bana do 360 min za dzialanie na niekorzysc serwera 12 godzin temu, xdar1uNqq napisał: ffa, 12 godzin temu, xdar1uNqq napisał: KD; tak jakos @ xBonioa niebyloby lepiej do tych zabaw dodac glosowanie pojawiajace sie 10-20 sekund przed runda? gracze by glosowali na to czy auto bh ma byc na danej zabawie, czy nie. Mozliwe jest to? Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Z tej listy należy wg mnie wyłączyć duckchunty (jak trafić kaczkę 800vel+) oitc (drugie kf się zrobią) wojny duchów (zostanie 2 to się nie znajda) moze catch and freeze (problem gdy ct nie ogarnia mocementu ogolnie jeszcze można by zmniejszyć prędkości jakie można na tym abh wykręcić przynajmniej podczas zabaw, bo 850velocity oznacza branie shotgunow i latanie po całej mapie. mozna tez dodać pare zabaw z od razu włączonym abh np AWP noscope z bh wojna na magi z bh berek (np co x sekund osoba która zostają „naznaczona” ginie, ale może przekazać swoje „naznaczenie”) dodanie abh do zabaw to trochę popsucie ich pierwotnego kształtu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuo Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgadzam się niektórzy ct używali komendy /abh aby po prostu poskakać sobie po mapie bądź na ostatnie żywe osoby aby odpalić /setff Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi