Skocz do zawartości

[Przyjęta] propozycja dot. regulaminu tego bhopa

Udostępnij

xdar1uNqq

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator

Propozycja to: dodatnie punktu w regulaminie jb
Treść: Ogólnie to proponuje, żeby dodać punkt, że komendy /abh można użyć tylko podczas jakiejś zabawy, bo ludzie tego nadużywają. 

tbh od australli: "Wyłączenie bunnychopa ustawia m. in. sv_airaccelerate na 150 (domyślnie 1000) co utrudnia poruszanie sie po mapie" także chyba nie rozwiązane ;v

• Moderator
7 minut temu, xBonio napisał:

Jak mi dacie rozpiske zabaw, na których by było można, to mogę to zrobić w pluginie.

Ogólnie chodziło mi o zabawy, które warden robi na mapie, ale Twój pomysł też ma potencjał. Zabawy, na których BHop ma sens;
- KD;
- Duckhunt;
- Knife fighty;
-catch and freeze;
-oitc;
-noscope,
-ffa,
-cowboy,
-tp war,
-wojny duchów

Proponuję, żeby jakiś CT mógł to odpalać, w sensie, żeby było tylko po komendzie, a nie od razu

Propozycje

mozna w sumie na all zabawy dac, ale lepiej bylo by zrobic glosowanie ktore nizej zaproponowalem ale zabawy typu oitc i ffa by nie sprawdzaly sie ale coz 

Na zabawach z grawitacją usunąłbym grawitke, a dodal na tych zabawach rozpedzanie sie, poniewaz gracze by wykorzystywali to w sposob taki ze na duckhuntach nie daloby sie trafic kurczakow wiec duck hunt srednio

12 godzin temu, xdar1uNqq napisał:

-oitc;

myślę, ze to sie srednio by sprawdzilo :v

jezeli chodzi o wlaczanie i wylaczanie tej komendy przez trolli to zawsze mozna nadac bana do 360 min za dzialanie na niekorzysc serwera ;)

ffa,

KD;

tak jakos

@ xBonioa niebyloby lepiej do tych zabaw dodac glosowanie pojawiajace sie 10-20 sekund przed runda? gracze by glosowali na to czy auto bh ma byc na danej zabawie, czy nie. Mozliwe jest to?

Edytowane przez Rastafari

Z tej listy należy wg mnie wyłączyć

duckchunty (jak trafić kaczkę 800vel+) 

oitc (drugie kf się zrobią)

wojny duchów (zostanie 2 to się nie znajda)

moze catch and freeze (problem gdy ct nie ogarnia mocementu

ogolnie jeszcze można by zmniejszyć prędkości jakie można na tym abh wykręcić przynajmniej podczas zabaw, bo 850velocity oznacza branie shotgunow i latanie po całej mapie. 

mozna tez dodać pare zabaw z od razu włączonym abh 

np

AWP noscope z bh

wojna na magi z bh

berek (np co x sekund osoba która zostają „naznaczona” ginie, ale może przekazać swoje „naznaczenie”)

dodanie abh do zabaw to trochę popsucie ich pierwotnego kształtu 

• 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności