Australia Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Nick: Australia z Rivii.Wiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem znanym większej większości aktywnym graczem, która zna dobrze regulamin i utrzymuje dobre kontakty z każdym graczem. Czasem na serwerze jest harmider i nie miał bym problemu by go ogarnąć. Przykład? Przez całe wakacje nie znalazłem skargi z czasu gdy byłem na serwerze. Zachowuje się przyjaźnie dla wszystkich graczy, z nikim nie mam "kosy", nowym graczom zawsze chętnie pomagam. Nie zadaje dzikich poleceń i pozwalam cieszyć się gierką. Jestem dość aktywny (top 11 w GT top 4 na !toptime), ostatnio trochę mnie nie było, bo chciałem sobie dorobić, jednakże aktywność wraca ze zdwojoną siłą. Poza aktywnością w grze jestem aktywny też na forum, także w razie skargi na mnie nie będę miał problemów na nią odpisać. Znam komendy admina, niektórym adminom pomagałem je ogarnąć. Regulamin też znam dobrze, bywałem "doradcą" w niektórych sprawach.Doświadczenie w adminowaniu: BrakJak długo gram w CS:GO?: prawie 3 lataW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W większości wolnego czasu, napewno po szkole. Link GT: GameTracker Znajomość SM: 5/10Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/australiaaa/Mikrofon: TakMutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 + wiek - Słaby towarzysz do CT + ogar na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Na tak + pomocny + Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 na tak +ogarnia +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Tak +Spokojny +Ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Ta +wiek +ogarniasz +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 tak wiek aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Ta +ogar +mutacja +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Na tak Ogar Ale jestem za OKRESEM PROBNYM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 tak ogarniasz+ wiek+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Na tak +Aktywność +Ogarnięty i pomocny chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez SebOwieczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi