Archie Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) = ArchieNick: admina:(od którego dostałeś bana) = DjPiko BEZZZKITUDługość bana:(Czas bana) = PermanentnyData i godzina:(dostania bana) = 2021-08-21 02:31 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) = JailBreak Powód bana:(podany przez admina) = whMapa:(Mapa na której dostałeś bana) = jb_dust2_v50 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 (edytowane) Tu są zamieszczone ss z rozmowy przed banem, Tak jak widać w wiadomościach wydałem tu około 100zł i miałem zamiar wydać jeszcze więcej ale nie chciałbym chyba żeby się straciło cheatować ( w dodatku na JB ) nie widzę sensu i powiązania a proszenie gracza jako admin o fajki to nie jest dobry przykład. Bo zdarzało się, że Administrator DjPiko dawał bany/muty/gagi za proszenie o fajki, sam robi takie same błędy. Jak dla mnie przez ostatni czas to co robi ten administrator jest nie kompetentne i nie powinno mieć miejsca na tak dużej sieci serwerów. Miłego dnia/wieczoru Edytowane 21 Sierpnia 2021 przez Archie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 (edytowane) Em ja daję jak daje comsy to musisz zasłużyć, proszenie poza serwerem o walutę serweta to inna kwestia Do sprawdzenia jeszcze mapka jb_snow z tego samego dnia Zapomniałeś dodać ssow jak mnie od psów itd wyzywałes, miłego dnia każdemu Edytowane 21 Sierpnia 2021 przez DjPiko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 (edytowane) 7 minut temu, DjPiko napisał: Em ja daję jak daje comsy to musisz zasłużyć, proszenie poza serwerem o walutę serweta to inna kwestia Do sprawdzenia jeszcze mapka jb_snow z tego samego dnia Proszę o spójną wypowiedź i dokładne przeczytanie mojego odwołania, myślę, że na swój wiek interpunkcja nie powinna być twoim problemem. Powodzenia Dołożę tylko, jeżeli dla ciebie fajki poza serwerem nie mają znaczenia. To myślę, że nie będzie problemu jak sprzedam je na allegro? Przemyśl co piszesz Edytowane 21 Sierpnia 2021 przez Archie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 @ DjPiko Jak dajesz bana i jest odwolanie masz rozpisac demko za co bana dales jak cos i jak juz napisales ze snow tez to rozpiszesz te dwie mapy 1 takie cos na pw Przez SchMidT, 21 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Do wtorku nie ma mnie w domciu więc sora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 26 minut temu, DjPiko napisał: Do wtorku nie ma mnie w domciu więc sora Chciałbym zaznaczyć, że miałeś ponad pięć godzin na napisanie spójnej odpowiedzi, myślę, że dla porządnego administratora nie było by to problemem. SchMidT w 5 minut napisał w jednym zdaniu więcej niż ty. Miłego dnia Administratorze @ DjPiko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Nie bede @ DjPiko czekal na rozpiske za co ban @ xdar1uNqqdzieki za pomoc Brak wiekszej ilosci nie czystych akcji ktore świadczą od cheatach Gracz otrzymuje ub (Zaraz ci zdejme bana) @ Moderator @ Początkujący Moderator Przyjac. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi