Moderator xdar1uNqq Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Moderator Udost臋pnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Nick:聽聽xdar1uNqqWiek:聽 17Dlaczego ja mam otrzyma膰 admina?: Jestem ogarni臋ty w kwestii JB z uwagi na M@ JB2, UBT i admina na jb2 przez wi臋kszo艣膰 czasu. Gram w godzinach, w kt贸rych brakuje admin贸w(klasyk w podaniach). Nudzi mi si臋 w 偶yciu, a prawdopodobnie ogarniam bardziej ni偶 99% aktualnych admin贸w. Przypadkowych permctban贸w na pewno nie dam 馃槀馃槀馃槀Do艣wiadczenie w adminowaniu: M@ JB2, UBT, 7x adminJak d艂ugo gram w CS:GO?:聽 5 latW kt贸rych godzinach najcz臋艣ciej gram na serwerze?:聽 R贸偶nie, cz臋sto nockiLink GT:聽GTZnajomo艣膰 SM:聽5Link do profilu Steam:聽聽stimMikrofon:聽Tak Mutacja g艂osu:聽TakCzy przeczyta艂em聽regulamin Admina?:聽聽Tak聽 2 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Australia Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udost臋pnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) Tak tak tak +cichy zab贸jca patologi +kreatywny nickname +bogata przesz艂o艣膰聽 +powa偶na persona +wysiedzia艂 prawie 5 godzin w艣r贸d patologi -cringe emoji Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez Australia 1 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Killerek Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udost臋pnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Tak +do艣wiadczenie +ogarnia +wiek 1 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Jasiok Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udost臋pnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 na tak聽 +ogarnia Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rastafari Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udost臋pnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 29 minut temu, Australia napisa艂: Tak tak tak +cichy zab贸jca patologi +kreatywny nickname +bogata przesz艂o艣膰聽 +powa偶na persona +wysiedzia艂 prawie 5 godzin w艣r贸d patologi -cringe emoji wielkie tak ogarniasz wiek doswiadczenie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Domcia Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udost臋pnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 tak dariun +do艣wiadczenie聽 +wiek 1 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
asaso Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udost臋pnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Taak +do艣wiadczenie聽 +Dariun聽 + jak ja dosta艂em to czemu on mia艂y nie dosta膰 x D +wiek +sm Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
SchMidT Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udost臋pnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatn膮 wiadomo艣膰 na forum, podaj膮c odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj sw贸j SID do profilu na forum i zapro艣 naszego bota do znajomych na Steam:聽 steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot 聽 *Je偶eli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwr贸膰 si臋聽do xBonio. Aplikant zosta艂 przyj臋ty na stanowisko. 1 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi