realfejmior Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 link do steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/id/Chybakoks link do steam https://steamcommunity.com/profiles/76561199105625252/ Nick Oskarżonego:Chyba Opis sytuacji: Chyba Daje slapy za dosłownie nic Serwer: HNS Data i Godzina zdarzenia: seek_nuke_old -18:31 seek_aztec- około 18:27 Dowody: Demko mapa-seek_aztec i seek_nuke_old 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chyba Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Sytuwacjas wyglądałą tak ze siedzielismy w 5 na discordzie i kazdy sie zgodził ze mozemy sie pobawic ban ktorego dostał nei jest bez podstawny poniewacz bugował specta i podpowiadał poza serwerem 1 minutę temu, Chyba napisał: Sytuwacjas wyglądałą tak ze siedzielismy w 5 na discordzie i kazdy sie zgodził ze mozemy sie pobawic ban ktorego dostał nei jest bez podstawny poniewacz bugował specta i podpowiadał poza serwerem (bawienie) slapowanie nie utrudnialismy innym rozgrywki 3 minuty temu, Chyba napisał: Sytuwacjas wyglądałą tak ze siedzielismy w 5 na discordzie i kazdy sie zgodził ze mozemy sie pobawic ban ktorego dostał nei jest bez podstawny poniewacz bugował specta i podpowiadał poza serwerem (bawienie) slapowanie nie utrudnialismy innym rozgrywki wszycscy z discorda potwierdzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Teraz, Chyba napisał: Sytuwacjas wyglądałą tak ze siedzielismy w 5 na discordzie i kazdy sie zgodził ze mozemy sie pobawic ban ktorego dostał nei jest bez podstawny poniewacz bugował specta i podpowiadał poza serwerem po 1 To jest skarga a nie odwołanie od bana po 2 i co z tego ze sie kazdy zgodził nie możesz dawać slapow slayow bez powodu jedynym wyjątkiem są osoby które sie zblokowały w teksturze i nie mogą wyjść z tekstury po 3 Moim Zdaniem Ban jest zdecydowanie jest za długi powinien być skrócony do 360 po 4 w powodzie mojego bana jest napisane podopowiadanie ty też podpowiadałeś i później napisałes "fejmik nie bądz 60 siona" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chyba Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Cytat masz jakies dowody ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Niestety nie pamiętam mapy ale jak sobie przypomne to napisze jaka to była mapa i godzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chyba Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 ty masz downa czy downa mape podałes wyzej gosciu 1 SPAM+kultura Przez RuteK, 16 Sierpnia 2021, edytowane 16 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Teraz, Chyba napisał: ty masz downa czy downa mape podałes wyzej gosciu To po co sie pytasz Czy mam jakieś dowody xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 +Jeszcze Dodaje mape seek_new_house_as 17:33 minuta 10:24 Chyba zamiast powiedziec na dc powiedzial w grze info grzechowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chyba Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Jest to prawda ponieważ wymskneło mi sie ale nie chciałem mu podpowiedziec kazdemu sie zdarza 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) 1. Ostrzegałem, żebyś nie bawił się slapami, jak widać nie poskutkowało 2. "Jest to prawda ponieważ wymskneło mi sie ale nie chciałem mu podpowiedziec kazdemu sie zdarza" - wcześniej chciałeś komuś dać bana za takie podpowiadanie a na demku słychać jak sam podpowiadasz po czym piszesz że nie chciałeś mu podpowiedzieć? 3. Ton w jakim "dyskutowałeś" z fejmikiem nie był raczej odpowiedni jak na admina (moim zdaniem). Skarga została przyjęta. Ps admin "testowy" dostaje "dengu" Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez DOMINO 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi