Moderator xdar1uNqq Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Link do steam: - Link do steam oskarżonego: nie mam Nick oskarżonego: tajzerek, zefir i wiele innych ;d Opis sytuacji: Nie wiem generalnie patola mocna, zefir obraża dla graczy. W sumie to cała mapa do obejrzenia. Sadge bo 3 adminow, a dalej buzie drą Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 09.08 godz 15;30 Dowody: demko z obamy 15;30 pierwsze 5 rund ;/ 1 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 nitrek - obraza, prowokacje - 1440 mute synekman - obraza - 120 mute tajzerek - naduzywanie - 180 mute shizerx - obraza - 360 gag rdr - naduzywanie - 90 mute >zefir pyta się nitrka, czy wyjdzie z ct >nitrek nie wychodzi, dostaje ctbana >nitrek zaczyna obrazac/prowokowac zefira >zefir odpowiada "wyjmij kiełbase z mordy" >dalsze obrazy/prowokacje nitrka USA] nitrek: wyjmij kiełbase zmordy [USA] nitrek: cringe [USA] nitrek: 40 lat ? [Ninje] ZefirDark: chuj cie to obchodzi ile mam lat [USA] nitrek: wyjmij kiełbase z mordy [USA] nitrek: @wyjmij kiełbase z mordy zefir jak cos admini na serwerze: king, zefirdark, gustaw@ SchMidT 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZefirDark Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Witam załogę JB ArenaSkilla. "zefir obraża dla graczy" Kogo obraziłem? >zefir pyta się nitrka, czy wyjdzie z ct >nitrek nie wychodzi, dostaje ctbana >nitrek zaczyna obrazac/prowokowac zefira >zefir odpowiada "wyjmij kiełbase z mordy" >dalsze obrazy/prowokacje nitrka USA] nitrek: wyjmij kiełbase zmordy [USA] nitrek: cringe [USA] nitrek: 40 lat ? [Ninje] ZefirDark: chuj cie to obchodzi ile mam lat [USA] nitrek: wyjmij kiełbase z mordy [USA] nitrek: @wyjmij kiełbase z mordy zefir jak cos ">zefir odpowiada "wyjmij kiełbase z mordy" Miałem na myśli, żeby wyjął kiełbasę z buzi jeżeli chcesz porozmawiać(to nie była rozmowa tylko prowokacja i obraza) ,ponieważ masz zepsuty mikrofonem albo udajesz mutacje. Nie wiem dlaczego wymieniłeś mnie na tej skardze bo nikogo nie obraziłem, ale wiem ,że ci gracze których wymieniłeś powinni dostać słusznie bana. Pozdrawiam . 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi