malcuch Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/malcuch Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/kinderking4 Nick oskarżonego: king Opis sytuacji: Zabiłem se po ct jakieś 8 osób i dał mi perma, nie zbyt ok. Poza tym king z kilkoma osobami grajacymi na jb siedza na ts i daja sobie info - Serwer: Jailbreak Data i godzina zdarzenia: 20:59 Dowody: Demko z mapy jb_facebook o godzinie 20:59 Pozdro j60 Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez malcuch 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) 10 minut temu, malcuch napisał: Poza tym king z kilkoma osobami grajacymi na jb siedza na ts i daja sobie info - Japie........ Nie ma nikt dowodu ze mamy info wiec ta skarga nie ma zbyt sensu... xddd 10 minut temu, malcuch napisał: Opis sytuacji: Zabiłem se po ct jakieś 8 osób i dał mi perma, nie zbyt ok xdddd ile mam ci dac za mass fk ?? 180min ?? od 5^^^ jest permik a propo infa i siedzenia na ts Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez kingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Proszę o zapis rozmów danych graczy. Jeśli było słychać rozmowy danych graczy podaj nam minuty by dane oskarżenie miało jaki kol wiek sens. Screen z TeamSpeak3 dużo nam [rangom wyższy] nie daje, gdyż dany screen: 1) Nie przestawia dowodów na danego gracza 2) Mógł być zrobiony w innym czasie. 3) Osoby z danymi nickami mogą być podstawione [ktoś ustawił sobie dany nick graczy pod przykrywką]. ___________ Cytat 1. FreeKill'e : 1 FK - ostrzeżenie nadane przez Admina na serwerze. 2-3 FK - CTBan do 60 minut chyba, że Klawisz, Zastępca, Prowadzący przeprosi graczy. 4-5 FK - CTBan do 720 minut. 6-7 FK - CTBan do 2 dni. 8 i więcej freekilli - CTBan do 1 tygodnia. ▴ Specjalne zabijanie większej ilości więźniów przez Strażnika - PermCTBan. ▴ Jeżeli Strażnik celowo zabije przynajmniej 1 więźnia dostaje on CTBana na 180 minut. Z każdym kolejnym FK kara wzrasta o 180 minut. ▴ Jeżeli Strażnik nie będąc wyznaczony przez więźnia podczas życzenia (LR) zabije go, zostanie to uznane jako specjalny FK. Regulamin mówi jasno i określa jasno zasady nadawania PermCTBan'a. Dokładniej mowa tutaj o tym pogrubionym żółtym tekście. Ban nadany prawidłowo, gdyż sam się tego przyznałeś "Zabiłem se po ct jakieś 8 osób". Skarga do odrzucenia w przypadku nie przedstawienia dokładnych informacji przez założyciela tematu w sprawie podawania informacji. Cytat §8. Skargi bez jakichkolwiek dowodów zostają zamykane, a autorzy otrzymają Ostrzeżenie. @ Początkujący Moderator / @ Moderator 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi