Blady Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Witam, przybyłem do was w poszukiwaniu zleceń ale forum wydaje mi się aktywne więc postanowiłem że zostane, może akurat się zaklimatyzuje Mam na imię Damian, interesuję się grafiką, serialami, sportem i gierkami. W cs'a za dużo nie gram, raczej ze mnie typ forumowicza, więc na serwerach nie zagoszczę, najprędzej TS3. Wykonałem parę zleceń, zachęcam do pisania kolejnych bo nie ma co robić Nie wiem co tu pisać, mam nadzieję że mnie ciepło przyjmiecie, pozdrówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 @BladyJak wykonałeś jakieś zlecenia z grafikami, masz do tego odpowiedni temat. Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Witamy na forum @Blady, mamy na dzieję, że zostaniesz u nas na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Witam😁 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 yoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi