Crayzies Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 nick: Crayzies / Crayzies ArenaSkilla.pl Wiek: 16 lat Dlaczego mam dostać admina?: Ponieważ spędzam po kilka godzin dziennie na serwerze i często dostrzedzam łamanie regulaminu w postaci skracania,odbijania się,wyzywania i nadużywania mikrofonu bez mutacji lub nawet z. Admininstracja sterwera gra regularnie ale jest wile momentów gdy gram przez kilka godzin i nikogo nie ma. Staram się odpowiadać na pytania nowych graczy gdy nie ma adminów, jestem kulturalną. Doświadczenie w adminowaniu: Moje doświadczenie nie jest zbyt duże ponieważ 1,5 roku temu byłem adminem na serwerze kolegi. Lecz na arenie skilla mi zależy i tak jak napisałem kilka linijek poniżej staram się rozwijać swoją wiedzę w tym temacie Jak długo gram w CS:GO? 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Weekend: od 11 rano do 1 w nocy. Pozostałe dni tygodnia 16-22 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[GBS] Crayzies ArenaSkilla.pl/185.30.124.110:30000/ Znajomość SM:Narazie 4/10 lecz staram się zwiększać swoją wiedze w tym temacie Link do profiluhttps://steamcommunity.com/profiles/76561198241170946/ Mikrofon: Tak Mutacja: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Oczywiście, że na TAK. + Aktywność + Zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 (edytowane) Na +wiek +sm +aktywność +mutacja +doświadczenie Edytowane 1 Sierpnia 2021 przez Gracu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Na tak +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Na tak +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkenzz Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Ta, aktywny, niby sm zna, potulny pedobear. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 tak +aktywny +sm + kox totalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi