Tautalentowany Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Nick: MAJKEL wiek: 16 dlaczego mam dostać admina?: Ponieważ czasami nie ma żadnego z adminów i niektórzy gracze robią sobie co chcą oraz przydała by się kolejna ręka do pomocy :). Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 12-24, a w weekend 11-24 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/[%23BRUM] MAJKEL/185.30.124.110:30000/ https://www.gametracker.com/player/[ELITЁ] MAJKEL/185.30.124.110:30000/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Michauuuuuu/ Mikrofo: Tak Kontakt: Steam/ts Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Jestem Na TAK. +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 +wiek ----aktywnosc Popraw aktywność i będzie git na razie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Wszystko fanie git tylko aktywność lekko popraw na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 ja . jestem . na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Pograj troszke dłużej, podbij aktywność i będzie git mordunio Aktualnie jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 aktywność ujdzie SM może być wymagania wiekowe spełniasz Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 +wiek +doświadczenie +sm +na drv1 brakuje adminów Jestem na tak! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy_Kubus Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 +wiek +doświadczenie +SM POPRAW AKTYWNOŚCI Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Popraw aktywność. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Nie napisałeś czy masz doświadczenie Czyli widać że nawet dobrze złożyć podania nie umiesz. Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 +sm +wiek +/-aktywność jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EN[T]ER Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 +Wiek +Aktywność! +sm Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Tylko niech to 16 lat tak naprawdę nim będzie. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tautalentowany Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 17 minut temu, Midoriya napisał: Tylko niech to 16 lat tak naprawdę nim będzie. Tak Jak chcesz mg ci udowodnić na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Jest mało Adminów. Ale i tak na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Jeden przekręt i wylatujesz. Okres próbny. Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi