MiczuMily Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/miczumily/ Link do steam oskarżonego: Za dużo Nick oskarżonego: zefir, rdr, monster, admini jb, oraz reszta Opis sytuacji: Jeden wielki młyn, zgłoszenia nic nie dają, banów brak, mutów brak. Nadmierne używanie mikrofonu bez mutacji mimo moich upomnień bo admini mają wyje.... Serwer: JB CS:GO Data i godzina zdarzenia: 28,29,30.07.2021 godziny od około 10 do 18 / jb_obama z dnia 30.07.2021 godzina 14 początek mapy pajacerak z zefirem (i rdr dalej bez muta polecam młyn całą mape) Dowody: Wszystkie demka z tych dni wyżej logi ze zgłoszeń o ile istnieją bo w sb są tylko te kiedy nie ma admina na serwerze ps. demka z mapek na ss poniżej bo mi się nie chce przepisywać Spoiler Spoiler Spoiler Edytowane 30 Lipca 2021 przez MiczuMily 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeze Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 (edytowane) w temacie tej skargi byłem na serwerze nie dlugi czas od 10 wbijałem raz na jakis czas widziałem rzeczy co ludzie pisali na u@ i dawałem upomnienia a jak wyszedlem to juz nie wiedziałem co sie działo Edytowane 30 Lipca 2021 przez freeze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZefirDark Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 (edytowane) Panie MiczuMily(przyjacielu) Nie dawałem banów/gaga dawałem ostrzeżenia po to ,żeby była kultura co od razu poskutkowało tym ,że każda osoba się ogarnęła wiem o tym ,że lubisz prowokować, żeby mieć materiał skarg na nowych adminów .Proszę cię przestań robić z siebie WIELKIEGO dyktatora nowych adminów, ponieważ to jest chore co wypisujesz na temat nowych adminów. Nie wiem dlaczego ale śmierdzi od ciebie taką nienawiścią do nowych adminów daj się Polubić Przyjacielu.Mam nadzieję, że damy sobie szanse. Nie byłem na serwerze od 10 do 18 często wbijałem na serwer na jakieś 10 minut.Mam prace i nie mogę se pozwolić, żeby być cały czas od 10 do 18 .Na serwie byłem pierwszy raz dziś około 12:20. Napisałeś także na starych adminów,którzy byli wtedy na servie nie tylko na nowych co oznacza ,że masz swoją opinie to sie ceni ,że masz swoją opinie na wszystkich.Skarga jest bez sensu moim zdaniem.Pozdrawiam!!! Czyli twoim zdaniem wszyscy Admini powinni dostać Degradacje nowi jak i starzy? Hahahah Edytowane 30 Lipca 2021 przez ZefirDark 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Na prośbę autora. Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi