empi Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Hej, Mam do was prośbę. Z racji tego, że mam ochotę wrócić do nagrywania filmów i mam do tego predyspozycje w postaci dobrego komputera, to możecie ocenić moje dzieło. Wiem, że jeszcze dużo pracy przede mną, ale zamierzam robić coraz lepsze filmiki i mam nadzieję, że docenicie moją twórczość, a także grę. Z góry dziękuję za wszelkie opinie! Wiem, że jakość jest trochę niższa, bo robiłem to na darmowym programie, ale jak spodoba wam się ten filmik to następne już będą nawet w jakości Full HD. Pozdrawiam @empi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Nie wiem czy sklejki z CS'a 1.6 przyjmą się w 2021 roku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Hej, Podoba mi się Twój film. Pozdrawiam, @ Rastafari 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi