Spe3DU Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 (edytowane) Nick: Spe3DU Nick admina:(od którego dostałeś bana) Johny jakiś Długość bana:(Czas bana) perm Data i godzina:(dostania bana) 27.07.2021 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) mirek Powód bana:(podany przez admina) Wyzywasz/Kultura Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) mirek Dostałem perma że napisałem Ci że jesteś głupi i nie umiesz wejść na spekt sprawdzić gościa która lata odwalony już tydzień a mi dałeś perma? Widać że ogarniasz admina w 100%.Nie pozdrawiam tego admina który wgl nie wie co robi.Polecam obejrzeć całe demko gdzie WIELKI ADMIN mówi gracz że jak mu się nie podoba może ''spierdalać'' Edytowane 27 Lipca 2021 przez Spe3DU 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Zostałeś odbanowany kilka minut temu przeze mnie. Rozmawiałem z adminem by takich rzeczy nie robił, gdyż ma od tego mutowanie oraz gagowanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoHnY07 Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 (edytowane) Po pierwsze nie powiedziałem ze mozesz SPIERDALAC, tylko ze mozesz sobie serwer zmienic, po drugie czlowieku bluzgales sie wyzywałes przez cała pierwsza mozna powiedziec polowe meczu,serwer chujowy admini chujowi, i teraz piszesz skarge?i tak byłem bardzo cierpliwy co do ciebie, a jak mowisz ze serwer chujowy i admini to ci odpowiedzialem ze zawsze mozesz zmienic serwer.I po ostatnie nawet tutaj dajac temat pokazałes swoj inteligencje, to co ja mam wiecej pisac, jak dla mnie powienien zostac BAN za takie zachowanie za te bluzgi itd.Pozdrawiam Edytowane 27 Lipca 2021 przez JoHnY07 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi