fifolol2000 Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Bym chciał pomóc o to że jak kupiłem fajki napisałem to co trzeba wypełnić do xBonio i czekam już 2 godz by ktoś mógł mi dać je czy coś zrobić bo czekam już 2 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 xDDDDDD Musisz czekac aż xBonio Ci odpisze. Zapewne odpisze jak mu sie zachce/jak bedzie miał chwilke czasu ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Musisz czekać na odpowiedź Benia i zależy przez co kupiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifolol2000 Opublikowano 26 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Godzinę temu, Grzechu napisał: Musisz czekać na odpowiedź Benia i zależy przez co kupiłeś Kupiłem przez psc Teraz, fifolol2000 napisał: Kupiłem przez psc Ale svipa też kupiłem za paysafecard i dał mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Musisz poczekać jak xBonio ci odpisze nie jest robotem i nie może wszystkiego robić przez 24/7 czekaj cierpliwie na odpowiedź i wtedy doda ci fajki/kredyty jak wszystko zrobiłeś zgodnie z podaną instrukcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifolol2000 Opublikowano 26 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 19 minut temu, Gracu napisał: Musisz poczekać jak xBonio ci odpisze nie jest robotem i nie może wszystkiego robić przez 24/7 czekaj cierpliwie na odpowiedź i wtedy doda ci fajki/kredyty jak wszystko zrobiłeś zgodnie z podaną instrukcją Fajki kupiłem za 20 zł za paysafecard na jb 19 minut temu, Gracu napisał: Musisz poczekać jak xBonio ci odpisze nie jest robotem i nie może wszystkiego robić przez 24/7 czekaj cierpliwie na odpowiedź i wtedy doda ci fajki/kredyty jak wszystko zrobiłeś zgodnie z podaną instrukcją Ok rozumiem dzieki 20 minut temu, Gracu napisał: Musisz poczekać jak xBonio ci odpisze nie jest robotem i nie może wszystkiego robić przez 24/7 czekaj cierpliwie na odpowiedź i wtedy doda ci fajki/kredyty jak wszystko zrobiłeś zgodnie z podaną instrukcją Jaką instrukcja wypełniłem to wszystko co było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Nie jestem robotem, działał ręcznie dzięki @ Avgariat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi