RealGangstaSht Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Nick: ArcZi Nick oskarżonego: Mr.White Opis sytuacji: Mr.White dał mi bana na 120 min za to,że zbugowałem deagla. Dodam jeszcze, że nigdy wcześniej nie byłem za to karany jakimkolwiek banem czy kickiem. Edit: Rozumiem, że kara mi się należy i o to nie mam żadnego problemu. Po prostu uważam, że to trochę za wysoka kara i wydaje mi się, że White celowo taką nadał ze względów osobistych. Dowody: Skarga na mnie napisana przez Kubusia. Godz. ok. 21:35 Edytowane 9 Marca 2019 przez RealGangstaSht Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Dałeś na tyle, ponieważ zabiłeś na aż 7 osób + strasznie często łamiesz regulamin. Nie mam już nic więcej do dodanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 14 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi