Piotr Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Nick: Piotr cs.money Nick oskarżonego: ミmalcuch ^^ ArenaSkilla.pl Serwer: Drv2 Czas: 20:49 Mapa: deatrun_bieber_rc2 Opis: Dostałem bana za "bycie wcelowanym" gdy ja nawet na niego nie celowałem gdy byłem w kolejce. Jak już byłem 1 w kolejce to go zabiłem a on mi dał bana bo stwierdził że od razu zacząłem do niego strzelać. Dowody: demko na mapie deatrun_bieber_rc2 godz 20:49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 kampiłes na mnie ponieważ zabiłeś mnie odrazu po tym jak zabiłem pierwsza osobe w kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 po 1 to nie odrazu tylko od razu a po 2 to nawet na ciebie nie celowałem jak go zabijałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edhek Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Smieszne on może być w ciebie w celowany gdy zabijasz innego regulamin nie zabrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 10:26 Piotr przeszedł DRa ~10:32(9) malcuch zabija pierwszego CT z kolejki [następnym CT w kolejce jest Piotr] ~10:34(1) Piotr zabija malcucha Czytając regulamin DR-ów nie znajduję punktu, który miałby zostać złamany przez Piotra. W powodzie bana napisane jest "kampienie". Ja tej sytuacji nie potwierdzam, gdyż Piotr był cały czas w ruchu - szedł w stronę malcucha; czekał aż admin (malcuch) zabije pierwszego CT z kolejki (Kerto): dopiero po śmierci Kerto, Piotr zaczął strzelać do malcucha. Ban niesłuszny; sprawę zostawiam rangom wyższym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Nie chce mieć admina który zamiast przyznać się do błędu jeszcze kłamie mi na pw. Degrad 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi