Rastafari Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Link do steam: Link do steam oskarżonego: Nick oskarżonego: @ idol Opis sytuacji: ciągle jakieś prowokacje w moją strone, tak samo było na dc adminów ale nie mam rangi zeby zrobić ss, + prowokacje w postach i na chatboxie :v + jakies grozby w moja strone ze jak mu cos tam wysle na pv to ze dostane zalamania nerwowego XD, czekam na smutno mi bo wiadomo ze pewnie dostane ale nie bede odpowiadal na te zaczepki bo po co mam sie dawac prowokowac. ;v Serwer: Data i godzina zdarzenia: jakis miesiac juz Dowody: forum chatbox 20.07.2021 chatbox 11.06.2021 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Dobrze mówi rasta cieć Zamykam 1 1 Spam Przez Mikru, 20 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 3x smierdzacy serek 2 SPAM Przez RuteK, 20 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 (edytowane) Zniżę się i kulturalnie będę odpierać. Prowokacje na forum? 1 screen jest to opinia, ukazałem Ci że robisz coś bezmyślnie i jesteś jak to ująłem "bezmyślną personą". Screen numer 2, debil to fakt mocniejsze słowo tu się mogę zgodzić, jednakże dalej będę polecać ci używanie mózgu co do wypowiedzi bo jak widać po tamtym temacie nie każdy zrozumiał o co ci chodzi. Screen numer 3, no co mogę powiedzieć po prostu prawda. Ostatni. Śmierdzący serek jest to odwołanie do pomysłów nie do osób patrząc na propozycje Kilerka na temat "serial dnia, film dnia" no i twój cudowny pomysł "mem dnia" Widzę że nie zrozumiałeś, nic dziwnego. Co do załamania nerwowego, chodziło że od tego co robisz można go dostać bruh. Patrz na rangi na discordzie każdego użytkownika zanim się coś odezwiesz. Schmit wiedział że jestem totalnie antyfanem dodawania cię na discorda raczej jak większość osób, jednakże wyciąganie z grupy gdzie jestem tam jako dodatek, czasem pomoc gdzie dla twojej wiadomości posiadam range "hejter" powinno Ci dużo dać do myślenia np. Po skardze Dariusza na naiza xd Nic dodać nic ująć Edytowane 20 Lipca 2021 przez idol 2 Prowokacje/obrazy itd. (ostrzeżenie bez punktów karnych - decyzja moderatorów) Przez RuteK, 24 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Skarga została przyjęta. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi