fifolol2000 Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Nick: fifolol2000 Wiek: jutro będę miał 11 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Muszę otrzymć admina ponieważ na serwerze prawie wogóle nie ma adminów będę dbał o serwer żeby nic się nie stało! Doświadczenie w adminowaniu: Niema żadnych doświadczeń ale szybko się nauczę tego nawet jeżeli mam 10/11 lat. Jak długo gram w CS:GO?: nie pamiętam 5 lata coś takiego nie pamiętam. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Mogę od 6 do 10 o 14 do 18 i tak dalej czasami może się to zmienić. Link GT:zabardzo nie wiem jak podać gram od wczoraj ale się zapoznałem z serwerem Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198391391229/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Nie Czy przeczytałem regulamin Admina? Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Nie spełniasz wymagań. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi