Moderator xdar1uNqq Opublikowano 8 Lipca 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Nick: xdar1uNqq Wiek: 17 Dlaczego mam otrzymać admina: Jestem doświadczonym adminem, więc wiem co i jak. Umiem rozpoznawać cziterów. Umiem zapanować nad serwerem, co tutaj adminom sprawia problemy. Chciałbym pomóc z ogarnięciem serwera. Doświadczenie w adminiowaniu: M@, UBT, 7x Admin Jak długo gram w CS:GO? Ponad 5 latW których godzinach najczęściej gram na serwerze? Różnie Link GT: GT Znajomość SM: 5/10 Link do Steam: Steam Mikrofon: Tak Mutacja głosu:Tak Czy przeczytałem regulamin admina? Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Na Tak +Wiek -Aktywność +Mutacja +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Tak poterzny dariun ogarnia wiek braciak ;/ aktywnosc pelnione rangi na as Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 na tak +doświadczenie + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BmT Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Na Tak, - Zachowanie + Wiek + Staż +/- Znajomość Sourcemoda, Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 (edytowane) Na -dużo adminów +/-aktywność +wiek +mutacja +doświaczenie +sm Edytowane 8 Lipca 2021 przez Gracu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 (edytowane) Taaak Zachowanie Doświadczenie wiek Edytowane 8 Lipca 2021 przez asaso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Ta +wiek +doświadczenie +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Na tak +xdar +ogarnia +były (ponoć skuteczny) UBT -aktywność trochę pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Aktywnie grasz na serwerze dopiero 4 dni, pograj jeszcze trochę i złóż podanie. Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Na TaK - Aktywność grasz 5 dni ... + wiek + doświadczenie + sm, bo tyle tylko admin potrzebuje, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 (edytowane) za mało grasz na nie es Edytowane 10 Lipca 2021 przez Siwy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi