Ark0_PL Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 (edytowane) Nick: Ark0 Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciał bym otrzymać admina z kilku powodów ale najważniejszym jest to że często jak gram osoby łamią regulamin i psują innym grę nie zawsze się znajdzie admin i myślę że się do tej roboty nadam. Jestem sprawiedliwy i staram się wykonywać swoją prace na 110%. Doświadczenie w adminowaniu: kiedyś miałem admina na hide and seek ale w innej sieci serwerów Jak długo gram w CS:GO?: tak ok 3 lata ( statystyki z 2 kont) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: zależy od dnia ale raczej wieczornych od ok 16-24 do 2 w nocy jak i rano 10-13 ale gram często ponieważ są wakacje i będę grał codziennie jak nie będę nigdzie wyjeżdżał. Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) Teraźniejszy https://www.gametracker.com/player/[Ninja] Ark0/137.74.7.15:30050/ Edit GT: https://www.gametracker.com/player/[EASY] Ark0/137.74.7.15:30050/ Najwyższy wynik https://www.gametracker.com/player/[ORC] Ark0/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 3.5/10 ale się ucze Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199124504832/ Mikrofon: (Tak/Nie) : Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak nawet kilka razy Edytowane 4 Lipca 2021 przez SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 +kultura +aktywność -sm ale chłopak sie nauczy na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 na nie -brak mutacji next time ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 -wiek +ogarnia jb okres próbny wtedy sie okaże czy sie nadaje 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Nie no można spróbować Na Tak +aktywność +umie zachować kulturę na serwerze +zdarza mu się samemu upominać graczy o przestrzeganiu regulaminu +wiek 34 minuty temu, Bakajoko napisał: -sm ale chłopak sie nauczy To jakie ty chcesz sm na admina :// Schmidt daj mu szanse albo cie wyjaśniam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Masz 6 dni aktywności po powrocie - SM Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Nie Zachowanie Prowokujesz Wiek Mutacja SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fecu420 Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 (edytowane) Na duże NIE . Admin to nie przywilej by się wywyższać, tylko obowiązek pilnowania porządku na serwerze. Totalnie pomijam temat głosu. Twój wiek i zachowanie na serwerze [ze skrajności skrajność - czasem ogarnięty chłopak, a czasem rozwydrzony bachor] nie pokazują byś był mocno dojrzały. Argument 'składam podanie bo mało adminów' . Ja też mam problem z małą ilością adminów, ale od tego mam forum do pw, od tego jest discord, od tego jest steam gdzie cs jest za free i możesz mieć wszystkich adminow pod ręką na liście. Reasumując, po Twoim zachowaniu z serwera uważam, że lepiej aby nie było admina niż, żebyś Ty go dostał 😇 @edit: + dostatkowy argument słaba znajomość sm, więc póki go nie ogarniesz sam [polecam yt] to i tak jakiś admin musiał by się Tobą opiekować. A chcesz im pomóc, a nie przeszkadzać Edytowane 5 Lipca 2021 przez fecu420 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 TAK! +ogarnia +aktywnosc +mila osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 (edytowane) Na (okres próbny) -mutacja +/-wiek +kultura +znajomość regulaminu Edytowane 5 Lipca 2021 przez Gracu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Na tak okres próbny +miły +kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Na Nie - Brak mutacji - Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 (edytowane) na tak + nie udało mi się (chyba) zobaczyć cię lamiacego regulamin, ogarniasz, jestes aktywny +/- doswiadczenie edit @fecu420 zamiast podawać ogólniki napisz może co ci się nie podoba w jego zachowaniu, osobiście nie uważam żeby swoim zachowaniem łamał regulamin Edytowane 5 Lipca 2021 przez Australia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Na tak okres próbny +miły +kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 -wiek -sm +ogarnianie jb natomiast nie wydaje mi się, aby dobrym kandydatem była osoba, która pomyliła gt na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 -wiek -sm -doświadczenie -Mutacja Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Na tak +Wiek +Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fecu420 Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 (edytowane) Nie mogę już edytować, więc przepraszam za spam, ale zostałem wywołany do tablicy. W dniu 5.07.2021 o 23:02, Australia napisał: edit @fecu420 zamiast podawać ogólniki napisz może co ci się nie podoba w jego zachowaniu, osobiście nie uważam żeby swoim zachowaniem łamał regulamin Szczerze to, aż tak mi nie zależy żeby rozpisywać księgę dlaczego on nie powinien dostać admina. Zrobię to w 2 punktach. 1. Zmień nick i wejdź na serwer kiedy nie ma admina. Niezależnie ile będzie ogarniętych osób z mutacją. Ark0 i tak pójdzie do ct i tak będzie spamował prowadzenie i ma to gdzieś, że inni chcą zmiany ct 2. Screen nawet z Tobą. Przypomnij sobie sytuację. Kiedy mówię do gracza x "Ark0 złożył podanie na admina" . Bez żadnych dodatkowych szyderczych komentarzy. Odpowiedź przyszłego admina wymowna. Osoby dojrzałej, która już nie lubi osób na serwerze, bo wypowiedziały się negatywnie w podaniu. Dobra tam tu punkt 3. bo w 2 to się i tak jakiś jego kolega się przyczepi, że to słabe łamanie regulaminu. 3. Jakakolwiek wymiana zdań na jakikolwiek temat z ark0 - nie wysłucha cię tylko zacznie się drzeć, że to on ma rację. Kiedy jest admin, siedzi spokojnie. Kiedy nie ma to on się czuje najmądrzejszy. Mi to tam lotto czy on dostanie admina, bo ja zawsze mogę zmienić serwer. Ale w przeciągu tygodnia będzie conajmniej 10 tematów skarga/odwołanie od bana. Trust me Edytowane 7 Lipca 2021 przez fecu420 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BmT Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Na Nie PLUSY: Aktywność MINUSY: Wiek, bo masz 12 lat xD Mutacja Sourcemod Brak doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banki Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 (edytowane) Na (okres próbny) + ogarnia + przyjazny + aktywność - mutacja Edytowane 16 Lipca 2021 przez Banki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi