Skocz do zawartości

[Przyjęta]JB; GO . Dzieci, atmosfera ShizerxXx

Udostępnij

fecu420

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam:  id/fecu420

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561199084597558/

Nick oskarżonego: ShizerxXx
Opis sytuacji: Wchodzenie co mapę do ct bez mutacji, spamowanie na prowadzenie, używanie dsc w celu przewagi podczas rundy.  Szeroko rozumiany grief opisany niżej 
Serwer: JB 

Data i godzina zdarzenia: 03.07.21 22:15 ~
Dowody: Osoby ze screena, logi. Nie wiem czy demko zbiera mikro w go, jezeli tak to rowniez serwerowe sie nada.

# 30 5 "[Ninja] ShizerxXx" STEAM_1:0:562165915 18:01 27 0 active 196608

Powiem tak. Na serwerze gram od wczoraj bo był uznawany jako za #1 jb w csgo . Sam jestem graczem z 1.6 jb i może po prostu jestem już za stary na gierki. Ale czy tak powinno być jeżeli wchodzi admin i mówi do dziecka, żeby nie wchodziło do ct bez mutacji a on do niego pyskuje? (sytuacja niezwiązana ze sprawą - inny dzieciak ) . Kilka godzin później pojawia się typeczek lat 14-15 po głosie, trochę z adhd spamuje zeby prowadzic. Runda, dwie, trzy. Można to przeżyć, ale jak chłop leci którąś rundę z rzędu, drugą mapę...  To nie wszystko, owy ShizerxXx w ct pochwalił się, że wie od [xxx] gdzie znajduje się pewna osoba. Oczywiscie wszyscy sie domyslili, że chodzi o discorda. Ja też wiem od kogo, ale nie chodzi o to, żeby być konfidentem. Chodzi o jakiegoś smarkacza, który po wszystkim sie smieje, ze za to max 30 min mute dostanie. Wiec postanowilem, że napiszę ten temat. Bo to tak jakby 17 latek okradł babcie a przed sądem się śmiał ze max to kuratora dostanie. Chyba nie chodzi w atmosferze serwera, żeby dzieci sie panoszyły i szczekaly do każdego kiedy nie ma admina.  W temacie raczej nie mam nic do dodania, a co do decyzji ws chłopaka oddaje osobom które siedzą na serwerze dłużej. Just saying, ale jestem ciekawy feedbacku 

20210703221220_1.jpg

• Lubię to! 1

Ponczuś | 180 [mute] nadużywanie/prowokowanie/podpowiadanie
Bestia z Wadowic | 60 [mute] nadużywanie
kozako | 30 [mute] naduzywanie
Wiśnia Bakajoko | 30 [mute] podpowiadanie
fecu | 30 [mute] prowokowanie
shizerxxx | 7200 [mute] brak poprawy w zachowaniu 

@logo713x13.pngxdar1uNqqdzięki za obejrzenie demka 

@ Początkujący Moderator @ Moderator

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności