realfejmior Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Nick: fejmik Link Steam :https://steamcommunity.com/profiles/76561199105625252/ Admin który dał mi muta: PoryjuNogami Długość Gaga : Perm Data i Godzina Muta : 05/13/2021 13:50 Powód: brak kultury,obrażanie graczy prowokacja + brak poprawy Bardzo ale to bardzo chciałem przeprosić szczególnie graczy/adminów hns za moje zachowanie i prosze o danie 2 szansy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Poprawa w zachowaniu? Twoje ostatnie bany tego nie pokazują , jeszcze za wcześnie na 2 szansę z takim podejściem (; @ Moderator, @ Początkujący Moderatorodrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi