Australia Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Nick: Australia z Rivii. Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Nadchodzą wakacje, co oznacza mniejszą aktywność administratorów oraz przybycie nowych graczy, osobiście obserwuję to już teraz. Uważam, że jako administrator był bym bardzo pomocny. Poprawiłem znacząco swoje zachowanie, staram się upominać graczy, którzy nie przestrzegają regulaminu serwera. Dla każdego gracza jestem uprzejmy i pozwalam cieszyć się gierką. Raz danej szansy obiecuje nie zmarnować. Doświadczenie w adminowaniu: Brak Jak długo gram w CS:GO?: prawie 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W większości wolnego czasu, najczęściej po południu. Link GT: / (Aktualne) https://www.gametracker.com/player/[THC] Australia z Rivii./137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[THC] Australia/137.74.7.15:30050/ (Wcześniejsze) Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/australiaaa/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 +poprawił trochę zachowanie +zaczął stosować się lepiej do regulaminu +aktywność +wiek +SM tak :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 + Ogromna poprawa zachowania + Dobry ziom + Aktywność XD + SM TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 -/+ zachowanie + ziomuś + sm Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 TAK +Ogarniasz -Silence +Mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Okres próbny -brak doświadczenia - niedawny silince +/- sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_romi_2 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 na tak +poprawa zachowania -niedawny silince +mutacja +sm -brak doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Na tak Okres probny jedna skarga i lota Poprawiles zachowanie -niedawny silence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Okres próbny +zachowanie -doświadczenie +widać że się chłopak stara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 +aktywność +wiek +SM tak :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 na nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 na tak +ogarnia +poprawa +60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Jak przyjmą Ci podanie to serwer zejdzie na psy. XD Jestem na nie z powodu Twojego zachowania. Prowokujesz często mnie i nie tylko. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 -zabawa komendami typu przelew -comsy niedawno silence za zachowanie -doświadczenie Na nie, lecz jeżeli schmit zdecyduje się na ciebie to okres próbny i przez najbliższy miesiąc 1 skarga i lotka taka moja propozycja. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 3 godziny temu, Janek_ napisał: -zachowanie Kto to mówi XD Tak + wiek + poprawiłeś zachowanie + pomocny dla nowych graczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 +aktywność +wiek +SM tak :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 8 godzin temu, hvbert napisał: TAK +Ogarniasz -Silence +Mutacja Skąd wiesz że ogarnia skoro masz perma XDD Na tak Aktywność Mutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Na tak +sm +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Na prośbę autora Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi