SK4N3R Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 (edytowane) Nick: SK4N3R Nick oskarżonego: Joski Opis sytuacji: SPAM na forum Dowody: a gdyby chciał to ktoś edytować to SS: 1 słowo, ponad 99000 znaków, 43 strony w wordzie sytuacja się powtarza, bo raven musiał już raz reagować jeśli kolega nie chce nic mądrego napisać- niech nie pisze. wystarczy dać bana PS. nie zamierzam rozmawiać w tym temacie z oskarżonym i obrońcą uciśnionych- Tombem, którzy będą pewnie twierdzić, że nie ma zakazu do takich typu wypowiedzi. jest to ewidentny SPAM, który przeszkadza innym forumowiczom. Edytowane 8 Marca 2019 przez SK4N3R 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 (edytowane) Popieram @ SK4N3Ri sie zgadzam to jest kapletnie bez sensu i bez potrzeby.... Niema na to zakazu ale tez niema na to potrzeby wiec halo halo ogar... EDIT: (srollowalem do dolu i mnie az zdziwilo ile on ma czasu, oczy az mnie bolaly wiec tak przeszkadza) Edytowane 8 Marca 2019 przez RUMUN Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Generalnie to "potwierdzam", jak głupio by to nie brzmiało, jeżeli chodzi o skargę na forum. Zrobiłem screena "wypowiedzi" oskarżonego przed moją edycją w tym temacie https://forum.arenaskilla.pl/topic/1681-podanko/ w razie skargi, aby nie było, że ktoś coś z myślą z tym "sytuacja się powtarza". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 potwierdzam nie potzebny spam irytuje mnie i innych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Joski zostaje ukarany warnem. Skarga została przyjęta. 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi