Skocz do zawartości

[Odrzucone] Aktualizacja rozgrywki deathruna.

Udostępnij

daveq96

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: Aktualizacja rozgrywki deathruna. (Dodam na samym początku iż jest to kilka propozycji w jednej wiadomości aby nie zaśmiecać forum)
Treść:

Propozycja nr 1:

Dodanie menu dla terrorysty przez pierwsze 15 sekund terroryście wyświetla się menu w którym może wybrać:
1. Deathrun.
2. Freerun.
Po kliknięciu przycisku menu 1.Deathrun, wyświetla się napis na chacie/ekranie "Terrorysta wybrał zwykły Deathrun."
Deathrun oznacza że terrorysta będzie odpalać, lub ma taki zamiar. 
Po kliknięciu przycisku menu 2. Freerun, otwiera się kolejne menu w którym można wybrać:
1. AWP
2. AWP
3. BHOP
4. PESTKI (SHOT4SHOT odbywa się to na trybie BHOP i strzela się uzgodnioną bronią (Zazwyczaj pistolet))

5. OLD
7. KNIFE

6. OBOJĘTNE
Po kliknięciu jakiej kolwiek z powyższych opcji wyświetla się napis na chacie/ekranie "Terrorysta wybrał Freerun za [...]"
Freerun blokuje uruchamianie pułapek, i nakazuje wybranie odpowiedniego trybu końca gry.
*Dodatkowe: Po dodaniu opcji freerun, powinna być aktualizacja regulaminu, dodany podpunkt "Zakaz zabijania z kosy na freerunie poza trybem KNIFE"
(To menu było by 3x efektywniejsze gdy z klas zostały usunięte bronie, i pozostały same noże, i wróciły bronie na mapy)

Propozycja nr 2:

Komenda !czas / !time (Nie wiem czy taka komenda jest przynajmniej nie jest ona uwzględniona w !pomoc w Komendach znajdujących się na serwerze)
Co taka komenda wyświetla?
Do wyboru:
1. Czas spędzony na serwerze.
2. TOP graczy którzy spędzili najwięcej czasu na serwerze.

Opcja nr. 1. Czas spędzony na serwerze wyświetla opcję które nie są możliwe do kliknięcia:
1. Czas spędzony w CT: -h, -m, -s.
2. Czas spędzony w TT: -h, -m, -s.
3. Czas spędzony jako widz: -h. -m, -s.
4. RAZEM: -h, -m, -s
Opcja nr. 2 TOP graczy którzy spędzili najwięcej czasu na serwerze wyświetla 50 osób (Takie menu jak w !wr) gdzie pokazuje:
Nick = -h, -m, -s. (Czas całościowy)

Propozycja nr 3:

Poprawienie niektórych błędów, literówek i błędów tłumaczenia dla wygody innych, m.in:
Klasa Mini Reward wyświetla się 2 razy w komendzie !klasy i !klasa
Napis mierzący szybkość można zmienić na po prostu Szybkość: -
Napis "Rekord Twój: -" powinien być zamieniony na poprawną kolejność "Twój rekord: -"

Propozycja nr 4:
Wiele osób też mówiło abym o tym wspomniał, pod koniec edycji/sezonu (Ogólnie podczas resetu serwera) dla 3 TOP graczy z najwyższym levelem w nagrode oni otrzymują nagrode w postaci rangi lub kredytów (Do wyboru)
1 miejsce - Ranga SVIP na 7 dni lub 15500 kredytów.
2 miejsce - Ranga SVIP na 5 dni lub 10000 kredytów.
3 miejsce - Ranga SVIP na 3 dni lub 7500 kredytów.

Propozycja nr 5:
Nie wiem czy aktualnie są za to nagrody ale przy dodaniu !czas/!time TOP 3 najaktywniejsze osoby na serwerze dostały by np. 2500 kredytów (Lub więcej w zależności od zajętego miejsca)

Propozcja nr 6:

Dodanie map takich jak: (Nie wiem czy są, lub po prostu rzadko spotykane, nie mogę także sprawdzić na chwilę pisania tej propozycji dostałem banika 30 minutowego, pozdrawiam także administratora który mi go nadał)

deathrun_simpsons_ff,
deathrun_helix,
deathrun_bunker, (Lub pod inną nazwą Bunker (Deathrun))
deathrun_snowstone,
deathrun_classic,
deathrun_goldfever,
deathrun_extreme,
deathrun_dev,
deathrun_gamerfun,
deathrun_barbie,
deathrun_death,
deathrun_yellow, (Lub Deathrun Yellow, także twórcy fredzio1337)
deathrun_warehouse,
oraz deathrun_mevid
Na wszystkich mapach wymienionych wyżej grałem, i są bardzo przyjemne do grania.

Ps. Pozdrawiam osóbki czytające te propozycję, wiem że kilka propozycji w jednej wiadomości są nie typowe jeżeli będzie trzeba dam wszystko w 6 oddzielnych wiadomościach.

• Haha! 2

Dużeee NIE prawie wszystko bez sensu aktualizacja miała być a bardziej jest już zaplanowana większość rzeczy które wymieniłeś są totalnie bez sensu jednak nie mówię że wszystkie zbyt dużo pracy jak dla mnie nad czymś takim a także większość czasami może bardziej zaszkodzić niż zrobić na lepsze.

Ludzie się wypowiedzieli więc raczej wiadomo ale dodam swoje conieco by wszystko było jasne.

1. Jest to całkowicie bezsensu i jest to po prostu słabe, rozumiem miało by to sens na normalnym dr ale całkowicie nie widzę tego na na naszym dr+kly.

2. gametracker w google. albo na naszym forum masz linka do serwerwego gt. A komenda !top jest poza tym.

3. błędy będą niedługo naprawione, a zmiana interfejsu jest moim zdaniem niepotrzebna

4+5. mówicie o tym już X raz.  prawdopodobieństwo że póżniej to wprowadzę bo dłuższym namyśle.

6. polowa tych map jest już na serwerze a niektóre po prostu nie działają.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności