Australia Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Nick: Australia z Rivii.Wiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem aktywnym graczem jailbreak`a Areny i chciał bym pomóc w opiece nad serwerem. Od dłuższego czasu jestem osobą raczej miłą, nie daję się prowokować, nie "znęcam się" poleceniami nad początkującymi graczami, chętnie pomagam innym w potrzebie.Doświadczenie w adminowaniu: BrakJak długo gram w CS:GO?: od 6 grudnia 2018W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Gram na JB w większości mojego wolnego czasu, w dniach roboczych po 16 (z przerwami), w weekendy od 10 (z przerwami).Link GT: https://www.gametracker.com/player/[THC] Australia z Rivii./137.74.7.15:30050/ (Aktualne) https://www.gametracker.com/player/[THC] Australia/137.74.7.15:30050/ (Wcześniejsze) Znajomość SM: 4/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/australiaaa/Mikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 (edytowane) -cały dzień podczas gdy nie ma admina blokuje kolejkę do CT + nie daje poprowadzić nawet jednej rundy innym graczom +wiek +aktywność -dostawałeś commsy po 4 tygodnie nie Edytowane 13 Czerwca 2021 przez ToruT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Na nie -zachowanie -Śmieszek + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Na nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Nie -zachowanie -doświadczenie -SM +akt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Nie -zachowabie -placzesz jak ktoś da Battlefield -bezbek typu papieska FIFA 2137 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Jak kończyłem gre na jb byles osoba ktora robila patologie Na nis -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Na okres próbny - zachowanie - doświadczenie + aktywność ale jak coś zwalisz odrazu dengu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Okres próbny - Zachowanie ale większość graczy gdy ma admina to ich zachowanie się zmienia na lepsze + Aktywność - Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Na tak +Kozak +Kox +Wiek +Jak macie do nie go problem to out +Ogarnia +SM +THC 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Okres próbny +aktywność +mutacja -zachowanie -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Nie - zachowanie - irytujący jesteś - doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Nie -denerwujące zachowanie -głupie gadanie -duża szansa na faworke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 jeszcze miesiąc temu miałeś miesięcznego silenca, zdecydowanie za szybko na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Jeszcze nie teraz. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi