Kost3k Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199107104291/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/-sss- Nick oskarżonego: ★⋐Sylwek⋑★™ Opis sytuacji: Admin, niereagowanie i faworyzacja. Dał mi comms za naduzwyanie, jednak np. gracz Kush na początku mapy podpowiadał, prowokował i przeszkadzał mi w prowadzeniu. To admin w takiej sytuacji nie reagował. Inie rozumiem czemu Sylwek dostał admina skoro nawet nie ma mutacji ??? Serwer: JB 1 Data i godzina zdarzenia: około 20.45 / piątek, 11 czerwca 2021 / mapa jb_snow_v2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Doszło do nie porozumienia byłem tylko na chwile na początku mapy i nawet nie wiedziałem że kush zrobił to specjalnie z resztą nie wiem co ty robiłeś z tym mikrofonem kosteczek dmuchałeś w niego wkładałeś do buzi. Staram się wymierzać sprawiedliwie kary i też wszystkiego nie zauważę jeżeli kush kogoś wyzywał czy prowokował to nie słyszałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Buła -> obraza, nadużywanie, prowokacja, podpowiadanie mute 10080 Szuub -> obraza, prowokacja mute 360 Kush -> nadużywanie, prowokacja, obraza,podpowiadanie mute 7200 Około 2:00 zawitał admin, sylwek na serwer Admin nie zwraca uwagi na ciągle nadużywanie mikrofonu Kush -> nieogarnianie ct,celowe obijanie tt ctban 240 4:27 admin wychodzi z serwera Kosteczek -> prowokacja mute 120 Patryk -> nadużywanie, obraza mute 4320 Kush , buła podpowiadają podczas nie obecności admina Kosteczek -> ctban przedluzanie na fd żeby mapa mijała czy co? Ctban 120 Około 10:00 sylwek znów wchodzi na serwer dalej nie zwraca uwagi na prowokacje itd 16:00 minuta demka kosteczek wkłada mikrofon do buzi się wydaje dziwne dźwięki Dostaje słusznego mute za nadużywanie Admin nie zwracał uwagi na wyzwiska itd Kosteczek jak coś mute z tej skargi dostajesz bo prowokowales podczas nieobecności sylwka @ SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 @ Admin JBreagujcie jak jest duży młyn... Skargę przyjmuje. Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi