Kabe Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Nick: Kabe (Only Mirage) Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Aktywność adminów na serwerze retake jest strasznie mała a na serwerze pojawiają się osoby co łamią regulamin. Jest strasznie dużo młodszych osób co nadużywają mikrofonu oraz są osoby co stoją na respie i wpisują +right. Oczywiście pojawiają się też osoby co używają wspomagaczy a ciągłe zgłaszanie danej osoby nie pomaga, ponieważ nikt nie przychodzi. Chciałbym przyczynić się do utrzymywania serwera w porządku i spokoju. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem na batcave oraz jestem administratorem kilku serwerów w mc. Jestem adminem na RT#3 Jak długo gram w CS:GO?: ponad 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: aktualnie w okolicach od 13 do 00 ale w czasie normalnej szkoły to między 16 a 23 można mnie spotkać na serwerze. Miałem ostatnio przerwę, ponieważ byłem na wyjeździe Link GT: https://www.gametracker.com/player/KABE/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/GcbwKabe/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak i znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azorekk Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 (edytowane) Na tak +sm +wiek i mutacja +zachowanie na serwerze +jakies doswiadczenie Edytowane 10 Czerwca 2021 przez Azorekk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 mozna dac/ tak ogarniety, na serwerze nie odwala maniany, widac ze wiek adekwatny do zachowania wiek aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Na tak +sm +wiek +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 +Wiek Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi