messi Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) messi Nick admina:(od którego dostałeś bana) kellow Długość bana:(Czas bana) perm Data i godzina:(dostania bana) 2021-06-03 17:18 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) only mirage Powód bana:(podany przez admina) cheatingquit Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) mirage Mam nagrane niektore akcje jako dowod na niecheatowanie wiec moge wyslac w kazdej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 (edytowane) Mialem wpisana komende na bana w momencie gdy miales "podejrzane" akcje i o niej kompletnie zapomnialem (wylaczylem konsole i poszedlem dalej grac). W momencie gdy chciałem wyjść z serwera wpisalem nie patrząc w monitor quit, dlatego w powodzie jest ten dopisek. Mój błąd, moglem sie upewnić, sora. Edytowane 3 Czerwca 2021 przez Kellow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
messi Opublikowano 3 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 czyli ub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Tak dostałeś UB. @ Moderator, @ Początkujący Moderatorprzyjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi