sloniuiwnlzapasowe Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Witam od paru tygodni mam problem na zalogowanie się na swój główny profil na forum @ sloniuiwnl. Logowanie przez facebook po prostu nie działa, przez co nie mam możliwości wejścia na swoje konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 to moze suie przez niego nie loguj xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniuiwnlzapasowe Opublikowano 3 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 1 minutę temu, chakra napisał: to moze suie przez niego nie loguj xd Jest to logiczne rozwiązanie lecz rejestracja była wykonana właśnie przez Facebooka, przez co nie mam hasła 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniuiwnl Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Rozwiązane. Co prawda logowanie przez Facebook jak nie działało tak też nie działa, lecz wystarczy odzyskać hasło i na mail który jest przypisany do konta FB przyjdzie wiadomość do zmiany hasła Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Nowych regulaminów nie zatwierdziłem i mi apka na FB wygasła Już powinna działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi