Rastafari Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Link do steam: - Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: [ORC] czupss Opis sytuacji: Co więcej mówić większy toxic niż ja przed poprawieniem mojego zachowania, ciągłe prowokacje itp. Polecam sprawdzić jego commsy i zrobić odpowiednią karę dla tego użytkownika. Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: jb_anka_gaming_v1 15:37 runda 3:1 Dowody: jb_anka_gaming_v1 15:37 runda 3:1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Nie są to jedyne dowody na gracza o nicku Czupss. Obraża on praktycznie każdego na każdej mapie na której gra. Tu jedna mapa na której akurat byłem z czupssem i obrażał każdego (jak zwykle) - jb_clouds_final5 - godzina 20:29 wczoraj. Czupss miał już jednego silence na 3 miesiące i jego zachowanie nie poprawiło się kompletnie, jestem za nadaniem mu kolejnego silence na 6 miesięcy. Może wtedy się poprawi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 (edytowane) Sorry @czups obejrzałem sobie 3 demka na których specjalnie nie wstawiałem ci żadnego commsa ze względu na to że myślałem, że ktos szybciej to sprawdzi ale dobra. czups - 263520min silence 6 miesiecy - brak poprawy w zachowaniu Notoryczne Prowokowanie/Obrazanie Administracji/Obrazanie/Naduzywanie PSS, jakby ktos mial watpliwosci to @ SchMidTpowiedział czupssowi jak zdejmowal mu poprzedniego silence'a ze jezeli nie poprawi zachowania to niestety dostanie na 6 miesiecy Demka które zostały sprawdzone to min;. to co jest ze skargi/skarg oraz to od malcucha jak i 1 moje demko z arcade'a EDIT: MOD nie zamykaj Niech jeszcze sie wypowie @ SchMidT Edytowane 3 Czerwca 2021 przez hvbert 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Mute 6 miesiecy jak sie nie bedzie poprawial wzgledem czatu dorzucicie gaga. Skarga została przyjęta. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi