djpikoo Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Nick: DjPiko Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Z racji że moją 1 szansę spieprzyłem prosił bym o drugą, teraz przechodzą ludzie z jb2 na jb1 i się dzieje samowolka przez nowe osoby, a z racji że nie mam problemów ze szkołą mam czas na gre Doświadczenie w adminowaniu: były admin JB1 (degrad) , admin DDRv1 Jak długo gram w CS:GO?: nie zliczę tego +/- 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: różnie ale zazwyczaj 14-16 19-22 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Ninje] DjPiko BEZZZKITU/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 6 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/DjPiko/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: nie jedno krotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 No bez przesady Dostales degrada 30kwietnia moim zdaniem za szybko jak na druga szanse. Nie zasługujesz na adminaJB raz juz pokazałaś ze Nie zaslugujesz Spoiler Pamietaj nic osobostego Na NIE :*( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Godzinę temu, DjPiko napisał: teraz przechodzą ludzie z jb2 na jb1 i się dzieje samowolka przez nowe osoby wiesz i tak 1/2 serwa jb2 nie gra na jb1 wiec 5 osób admini nie umieją ogarnąć ? NA nie +/- doświadczenie - dengu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Na tak + wiek + Mutacja Każdy zasługuje na drugą szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Na tak +wiek +ogar +aktywność +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Na tak, mimo dengu warto dać 2 szansę bo coraz więcej adminów ma nieobecności oraz ich aktywność spada. +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Na nie -patusek -jak dobrze wiemy masz Mk, bo na jednym swoim koncie vaca wyrwałeś -jako admin dawałeś nie słuszne bany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Każdy zasługuje na drugą szansę. Na TAK + Aktywność + Wiek + Nie bał się dawać kar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 tak +ogarnia +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Na tak +Brak kija w dupie (przynajmniej jak grałem) +SM xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sok_Anansowy Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Na tak +sm +ogarnia +prawilna mroda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Dostał dengu za jakieś drobne skargi które niestety gdzie się tam znalazły dałbym mu szanse okres próbny jedna skarga i dziekujemy +aktywnosc +ogarnia +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 na tak +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 jak osoby wyzej na tak +wiek +ogarnia -degradacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birzon Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Na Tak +aktywność +ogarnia +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Zrobimy na zasadzie 1 przyjeta skarga wylot bez mozliwosci powrotu Napisz do mnie podajac SID jak i link do konta na forum Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi