Inosuke Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 SIEMA mam dziś na głowie fajne pytanie otóż gram na serwerach społeczności już od dłuższego czasu i nigdy nie widziałem BB ArenySkilla i chciałbym wiedzieć czy wogóle nad tym myślicie @ xBonio, @ Avgariat bo ja np uważam że przydało by się dodać taki tryb który i tak ściąga dużą liczbę graczy bo sam gram na 2 i jest tam po 15-20 os i wszyscy się tam świetnie bawią budując coś z kilku ścian i rur bądź surfów . Mam nadzieje że zadałem wam trudne pytanie ,ale także oczekuje satysfakcjonującej odp z waszej strony ,czy dodać bądź macie zamiar itd. >>>>NARUA<<<< 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Był już tutaj ten tryb i serwer był martwy, wątpię, że czerwoni chcą jeszcze raz tworzyć taki serwer. Sprawa została wyjaśniona. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi