Pawelek Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) Mój Steam Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) $upreme Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) $upreme#NieMiły ArenaSkilla.pl Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Supreme handluje walutą serwera, próbuje kupować gangi Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jailbreak1/2 Data i godzina zdarzenia: Od 7 maja, prawdopodobnie wcześniej Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) - 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Dodatkowo do skargi dodaję że próbuje kupić też gangi z innych serwerów niż JB. Spoiler 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 no to ja też strzele z uszka Spoiler 2 SPAM Przez RuteK, 13 Maja 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supremenie Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 (edytowane) Chciałem kupić kredyty lub Fajki i dać osobie za ten gang nie żadnym np. Psc/przelewem itd. a z tego co wiem to moge dawać np fajki z ten gsng ICEE na jb1 Edytowane 13 Maja 2021 przez Supremenie 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 (edytowane) Po napisaniu skargi @ Supremeniezaczął mnie wyzywać na discordzie, skutkiem tego przyznał się do winy. Spoiler Edytowane 13 Maja 2021 przez Pawel 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supremenie Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Pamiętaj jak ty mnie odrazu zacząłeś wyzywać itd ze nie zasługuje na admina ze jestem deb***m itd bym wysłał screena ale mnie zablokowałeś. Nwm co ty masz w głowie ze jak zacząłem cie wyzywać to jest przyznanie się do winy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 29 minut temu, Supremenie napisał: odrazu zacząłeś wyzywać itd ze nie zasługuje na admina ze jestem deb***m Po otrzymaniu przez Ciebie admina krytykowałem tą decyzję, ale nigdy cię nie wyzwałem. Śmiało wyślij ss z tego. 32 minuty temu, Supremenie napisał: ale mnie zablokowałeś. Co do drugiego zarzutu to nie zablokowałem cię tylko usunąłem ze znajomych. Gdybym cię zablokował to nie mógłbyś mnie teraz dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi